18:46 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι Λούκα Μόντριτς, Σαούλ Νίγκεθ, Λουίς Σουάρες και Χοακίν συμμετέχουν στην εκστρατεία αλληλεγγύης του Ιδρύματος Juegaterapia, το οποίο βοηθά τα παιδιά με καρκίνο.

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς, της Ατλέτικο Σαούλ Νίγκεθ, της Μπαρτσελόνα Λουίς Σουάρες και της Μπέτις Χοακίν έχουν πάρει μέρος στην εκστρατεία αλληλεγγύης του Ιδρύματος «Juegaterapia», το οποίο βοηθά τα παιδιά με καρκίνο μέσω παιχνιδιών, με το σύνθημα: «Θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει το «Balón Pelón», ένα παιχνίδι που οι παίκτες έχουν εξατομικεύσει με μηνύματα για παιδιά και που διατίθεται στο εμπόριο για την απόκτηση χρημάτων ώστε να βοηθήσει το ίδρυμα.

Ο αρχηγός της Μπέτις ήθελε να στείλει ένα μήνυμα και έγραψε «Θάρρος» στην μπάλα του στα παιδιά που έχουν πληγεί. Ο Σουάρες τονίζει πως «Απαγορεύεται να παραδοθείς», ενώ ο Σαούλ «Ποτέ μη σταματήσετε να παλεύετε» και ο Κροάτης μέσος, Μόντριτς υπέγραψε «Τα καλύτερα πράγματα δεν γίνονται ποτέ εύκολα».

Εκτός από τα μηνύματά τους, οι ποδοσφαιριστές έχουν επίσης μοιραστεί ωραίες στιγμές με τα παιδιά που αντικατοπτρίζονται σε ένα βίντεο που αποτελεί μέρος της έναρξης αυτής της νέας εκστρατείας από το Ίδρυμα Juegaterapia.

 

Tags:
ποδοσφαιριστής, παιδικός καρκίνος, καρκίνος, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Λούκα Μόντριτς, Λουίς Σουάρες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK