17:57 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού αναφέρει πως η βία και το bullying δεν έχουν θέση στον αθλητισμό και θα βοηθήσει στην παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» (A ball for all).

Πριν από ακριβώς έναν χρόνο έγινε η επίθεση στη Σχολή του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η ερυθρόλευκη Ακαδημία με ανακοίνωσή της αναφέρει πως η βία και το bullying δεν έχουν θέση στις ζωές μας και στον αθλητισμό.

«Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την επίθεση στη Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης και η Ακαδημία του Θρύλου θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα πως η κάθε μορφή βίας και το bullying δεν έχουν καμία θέση στις ζωές μας. Με οδηγό τα ιδεώδη και τις αρχές πάνω στα οποία δομήθηκε και αναπτύσσεται ο σύλλογός μας, η Ακαδημία του Ολυμπιακού απαντά στη βία και στον οπαδισμό με αγάπη και προσφορά» αναφέρει ο σύλλογος του Πειραιά.

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού σε αυτό το πλαίσιο τονίζει πως η παγκόσμια καμπάνια «Μία μπάλα για όλους» (A ball for all) θα «φορέσει» σύντομα ερυθρόλευκα…  Πρόκειται για μια μοναδική μπάλα στον κόσμο σχεδιασμένη ειδικά για τυφλά παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να μη συνδράμει σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια.

Tags:
μπάλα, τυφλή, τυφλός, ποδόσφαιρο, βία, Ολυμπιακός, bullying
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK