20:34 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 0 0
Βρείτε μας

Την Τρίτη (15/9) ξεκινούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, οι απολογίες των 28 προσώπων που κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να δώσει το παρών για δύο λόγους.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα (10/9) στο Εφετείο Κακουργημάτων οι καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης της υπόθεσης και την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, ο νούμερο ένα κατηγορούμενος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όπως αναφέρει ο «sport-fm», η πρόεδρος του δικαστηρίου, Αριστέα Τσαμαδιά, ρώτησε τον δικηγόρο του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού, Βασίλη Δημακόπουλο, αν ο πελάτης του θα δώσει το παρών.

«Και η επιθυμία του και η επιθυμία μας ήταν σταθερά να έρθει να απολογηθεί. Ωστόσο, υπάρχουν δύο προβλήματα. Το ένα είναι ότι κάθε παρουσία του σε χώρο δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες, του δημιουργούν μια λογοδοσία κάθε φορά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Μια διαδικασία που είναι ζημιογόνος σε τεράστιο βαθμό, ακόμη και για τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς για ανάληψη έργων. Το δεύτερο είναι ότι πρόσφατα νόσησε με κορονοϊό. Ανέρρωσε, αλλά οι διαβεβαιώσεις των επιστημόνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό είναι ότι δεν παράγονται αντισώματα για να προστατεύονται αυτοί που νοσούν και εκείνοι που θα προσεγγίσει. Βέβαια γίνονται αρκετά τεστ, οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάθε τρεις μέρες, για παράδειγμα. Χθες, έγινε αγιασμός στην ποδοσφαιρική ομάδα και τους επισκέφτηκε. Αυτά είναι δύο προβλήματα που δημιουργούν εμπόδιο για να καταθέσει» είπε ο νομικός.

«Θα υποστεί τo βάσανο»

Στη συνέχεια ο Βασίλης Δημακόπουλος είπε πως επειδή σέβεται την επαναλαμβανόμενη τοποθέτηση, θα πρέπει να προσέρχονται για απολογία όσοι κατηγορούνται για κακουργήματα, αν πει το «ναι» η πρόεδρος θα πάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Αν μου πείτε ότι πρέπει να γίνει, τι να πω, θα υποστεί τo βάσανο των όσων προανέφερα… Αλλά υπάρχουν αυτά τα μείζονα προβλήματα» και η πρόεδρος του δικαστηρίου, Αριστέα Τσαμαδιά, επέμεινε λέγοντας: «Ο νόμος επιτρέπει να μην εμφανιστούν, καταλαβαίνετε όμως ότι όταν πρόκειται για κακούργημα, το δικαστήριο πρέπει να τους έχει μπροστά του ώστε να ερωτηθούν ό,τι χρειαστεί. Να το σκεφτείτε και να μας πείτε την Τρίτη».
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
κατηγορούμενος, κατηγορητήριο, κακούργημα, δικαστήρια, δικαστήριο, δικαστής, κορονοϊός, Ευάγγελος Μαρινάκης, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK