14:57 01 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αργεντινός φορ της Μπαρτσελόνα είναι ο πρεσβευτής της OrCam Technologies, μιας εταιρείας που κατασκευάζει συσκευές που βοηθούν άτομα με προβλήματα όρασης.

Η OrCam από το Ισραήλ έκανε τον Λιονέλ Μέσι να είναι πρόσωπο που θα βοηθήσει τους τυφλούς. Ο κατασκευαστής φορητών συσκευών που βασίζονται στο AI για να βοηθήσει άτομα με προβλήματα όρασης ανέφερε ότι ο Αργεντινός θα αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την κατάσταση που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί άνθρωποι.

Η OrCam Technologies είναι ο κατασκευαστής φορητών συσκευών με βάση την τεχνητή νοημοσύνη που εδρεύει στην Ιερουσαλήμ βοηθώντας τα τυφλά άτομα αλλά και τα άτομα με προβλήματα όρασης διαβάζοντας κείμενα μέσω ηχητικών σχολίων και ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε να είναι το πρόσωπο της εταιρείας.

«Ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Η συνάντηση με αυτούς τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο ήταν μια πραγματικά μαγική και εμπνευσμένη στιγμή. Βλέποντας πώς καθένα από τα μέλη της «ομάδας ονείρων» χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του OrCam MyEye, καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για μια συσκευή που θα αλλάξει τη ζωή των χρηστών της. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι πρεσβευτής της OrCam» είπε ο Λιονέλ Μέσι.
Tags:
Μπαρτσελόνα, ποδόσφαιρο, Τεχνολογία, τυφλός, τυφλή, Λιονέλ Μέσι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK