08:55 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1916)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, ως οπαδικό κίνημα της ομάδας που αγαπούν, προβληματίζονται για το ότι πρέπει να γεμίσουν και τα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ο «Super 3» σχολίασε διαδικτυακά για την παρουσία κόσμου σε θέατρα και συναυλίες, αλλά όχι στα ελληνικά γήπεδα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη με αφορμή τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Κατράκειο, όπου βρέθηκαν περίπου 5.000 άνθρωποι εξέδωσαν και σχετική ανακοίνωση.

«Μετά τις συγκεκριμένες εικόνες που αντικρίσαμε, οφείλουμε ταπεινά να εκφράσουμε ένα τεράστιο respect και ένα μεγάλο θαυμασμό στους οπαδούς και φίλους της Νατάσας Θεοδωρίδου που βρήκαν το ψυχικό σθένος για την τραγουδίστρια που λατρεύουν να συγκρουστούν με ένα λυσσαλέο κρατικό μηχανισμό που βρήκαν απέναντί τους να το προσπεράσουν με την ατελείωτη ψυχική δύναμη που διέθεταν και να γεμίσουν το πέταλο απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους τραγουδίστρια. Ένα τεράστιο θαυμασμό που δεν κάνανε πίσω αντικρίζοντας τις «μουσικές διμοιρίες», που δεν κάνανε πίσω από τα δακρυγόνα που φάγανε, που δεν κάνανε πίσω «από τους ασφαλίτες τις μουσικής βίας», αψηφήσανε τα πρόστιμα και τα δικαστήρια, γεμίσανε τα κρατητήρια και όλα αυτά για το πάθος τους έτσι ώστε να έχει αποτέλεσμα η αγάπη τους για την τραγουδίστρια που λατρεύουν. Και όποιος τους κατηγορήσει ότι εναντιώνονται στο κοινωνικό σύνολο με αυτή τους την κίνηση, εμείς οφείλουμε να τους καταλάβουμε. Από τη μεριά μας, σαν οπαδικό κίνημα της ομάδας που αγαπάμε, οφείλουμε να προβληματιστούμε για το πώς πρέπει να γεμίσουμε και τα ποδοσφαιρικά πέταλα…» ανέφερε ο SUPER 3.

Οι οπαδοί του συλλόγου της Θεσσαλονίκης επισήμαναν πως υπάρχει ένας συλλογικός προβληματισμός όλου του οπαδικού και φίλαθλου κόσμου έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και να είναι παρόντες στις κερκίδες όταν οι ομάδες που αγαπούν να τραγουδάνε στους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων όλης της Ελλάδας είτε είναι καλλίφωνες είτε είναι παράφωνες στους αγωνιστικούς χώρους.

«Ένας προβληματισμός που αφορά γενικά το οπαδικό κίνημα και όλο τον φίλαθλο κόσμο όλων των ομάδων από την Α’ Εθνική μέχρι τα τοπικά…» καταλήγει η ανακοίνωση.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (1916)
Tags:
Κατράκειο, Νατάσα Θεοδωρίδου, φίλαθλοι, γήπεδο, θέατρο, συναυλίες 2020, συναυλίες, συναυλία, κορονοϊός, Άρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK