18:29 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «μπορεί να αντιμετωπίσει ξανά την κατηγορία για βιασμό στο δικαστήριο» αφού δικαστής του Λας Βέγκας απέρριψε την προσπάθειά του να εμποδίσει την αστική αξίωση εναντίον του.

Η Κάθριν Μαγιόργκα ισχυρίζεται ότι ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου τής επιτέθηκε σεξουαλικά τον Ιούνιο του 2009 στο Palms Casino Resort στο Λας Βέγκας.

Το 2010, η 35χρονη συμφώνησε για 375.000 για τη μη αποκάλυψη, αλλά σε μια νέα αξίωση λέει ότι ήταν ψυχικά ακατάλληλη όταν συμφώνησε τον διακανονισμό. Οι δικηγόροι του Ρονάλντο ζήτησαν απόρριψη της υπόθεσης για επιπλέον 210.000 δολάρια, αλλά ένα δικαστήριο του Λας Βέγκας έχει αποφανθεί εναντίον τους, διατάζοντας δίκη μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι Αμερικανοί δικηγόροι του Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησαν να ζητήσουν από τη δικαστή να απορρίψει την προσφορά της, αλλά διέταξε να οριστεί ημερομηνία δίκης για την επίλυση του ζητήματος έως τον Δεκέμβριο.

Η Μαγιόργκα θα υποβληθεί σε ψυχική εξέταση και θα εμφανιστεί τώρα ενώπιον δικαστηρίου, και εάν είναι επιτυχής στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι δεν ήταν σε ικανοποιητική ψυχική κατάσταση κατά την υπογραφή της συμφωνίας, τότε ο CR7  θα μπορούσε να κληθεί να δώσει αποδεικτικά στοιχεία.

Ο Ρονάλντο αρνήθηκε έντονα τις κατηγορίες της 35χρονης εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τις «ψεύτικες ειδήσεις».

 

Tags:
Κριστιάνο Ρονάλντο, υπόθεση βιασμού, βιασμός, Λας Βέγκας, δικαστήρια, δικαστήριο, δικαστής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK