10:51 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου έπεσε θύμα επίθεσης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αναφέρει πως πρόκειται για φασίστες.

Ο Πανιώνιος καταγγέλλει την άνανδρη και αήθη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστους, ο ποδοσφαιριστής Χρήστος Τριάντης, αφού ο νεαρός άσος το πρωί της Παρασκευής και έχοντας ολοκληρώσει τις εργομετρικές εξετάσεις, κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς το στάδιο της Νέας Σμύρνης για να λάβει μέρος στην προπόνηση.

Όμως, όπως αναφέρει η ομάδα του Πανιωνίου, στον Νέο Κόσμο, άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανάκια, μόλις αντιλήφθηκαν ότι φέρει μπλούζα του συλλόγου, ακινητοποίησαν το όχημά του και του επιτέθηκαν, με σκοπό να του την αφαιρέσουν.

«Η άνανδρη αυτή επίθεση από 5-6 άτομα, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Επίσης προκλήθηκαν ζημιές στο αυτοκίνητο του ποδοσφαιριστή μας. Τόσο ο παίκτης, όσο και ο Σύλλογος θα κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και ευελπιστούμε στην αρωγή των υπευθύνων, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και οι υπαίτιοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά για τις πράξεις τους» αναφέρει ο Πανιώνιος στο facebook.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναφέρει πως η βία δεν έχει χώρο, ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ούτε σε κανέναν τομέα της κοινωνίας και είναι καταδικαστέα απ' όπου κι αν προέρχεται.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών κοινοποίησε το ποστ του Πανιωνίου και αφού ευχήθηκε περαστικά στον Χρήστο Τριάντη έγραψε πως «χτυπήθηκε από φασίστες, γιατί μόνο τους φασίστες ενοχλεί το διαφορετικό. Πρέπει κάποια στιγμή να το καταλάβετε καλά. Δεν έχετε θέση στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και στην κοινωνία που οραματιζόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας...»

Tags:
ποδοσφαιριστής, επίθεση, ΠΣΑΠ, Πανιώνιος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK