11:47 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά τη νίκη της Εθνικής Αργεντινής στη Βολιβία, ο Λιονέλ Μέσι έβρισε ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου των αντιπάλων του και αυτός εξήγησε τι συνέβη.

Η Αργεντινή επικράτησε με 2-1 στο Λα Παζ, αλλά μετά το τελικό σφύριγμα, υπήρξαν εντάσεις με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και τον Αργεντινό γυμναστή της Εθνικής Βολιβίας, Λούκας Νάβα.

Ο Μέσι φαίνεται να του λέει: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου, φαλακρέ;» και ταυτόχρονα κάτι είπε που έμοιαζε να βρίζει τη μάνα του αντιπάλου του και έλεγε: «Πήγαινε να πεθάνεις. Γιατί συνεχίζεις να φωνάζεις; Τι συμβαίνει; Γκρινιάζεις σε όλο το παιχνίδι, μαλ@@α!»

Ο Λούκας Νάβα μετά το περιστατικό του με τον Μέσι τόνισε πως επρόκειτο για παρεξήγηση και πως αυτά συμβαίνουν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. «Τον θαυμάζω τόσο πολύ που ο γιος μου ονομάζεται Λιονέλ χάρη σε αυτόν» ανέφερε ο Λούκας Νάβα.

«Το παιχνίδι τελείωσε και είδα ότι υπήρξε μια ένταση και απλά ήθελα να χωρίσω για να αποφύγουμε κάθε είδους αποβολή. Εκείνη τη στιγμή φαίνεται ότι υπήρχε παρεξήγηση, αλλά είναι πράγματα που συμβαίνουν στο γήπεδο. Αν και στην αρχή δεν έδωσα σημασία στο τι συνέβη, λίγο μετά συνειδητοποίησα ότι είχα κάνει λάθος. Έλαβα προσβολές και απειλές. Με πληγώνει που τα παιδιά μου άκουσαν πώς μίλησαν για μένα» δήλωσε ο Νάβα.

Tags:
εξύβριση, μητέρα, ποδόσφαιρο, Αργεντινός, Αργεντινή, Λιονέλ Μέσι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK