07:21 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (381)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, είχε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό και μίλησε για την κρίση που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο ισχυρός άνδρας της ρουμανικής ομάδας συμμετέχει στον αγώνα κατά της COVID-19 και αποκάλυψε πως θέλει να φέρει φάρμακα από την Ινδία και τη Ρωσία για να θεραπευτούν όσοι νοσούν από τον κορονοϊό.

«Θέλω να φέρω κάποια φάρμακα επειδή οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Άνθρωποι πεθαίνουν επειδή δεν έχουν καμία θεραπεία για δύο ή τρεις εβδομάδες. Θέλω να φέρω φάρμακο από την Ινδία, το Favipiravir ή το Arbidol από τη Ρωσία. Αγοράζω τα φάρμακα, τα βάζω στα φαρμακεία της Ρουμανίας χωρίς προσθήκη, ώστε να μπορέσουμε να σώσουμε ανθρώπους. Γνωρίζουν μόνο για την παρακεταμόλη. Θέλω να φέρω κάποιο φάρμακο. Αυτός ο ιός είναι μικροπράγμα, αλλά οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν» ανέφερε αρχικά.

«Έγραψα επιστολή για το εμβόλιο στη Ρωσία»

Ο Τζίτζι Μπεκάλι ισχυρίστηκε πως έχει δει δεκάδες άτομα που θεραπεύτηκαν. «Η μητέρα μου δεν έχει τίποτα, είναι 90 ετών, έχει θεραπευτεί για 2 μήνες. Τους έδωσα Arbidol, βιταμίνη C. Είχα κάτι να δώσω, αλλά οι άνθρωποι δεν είχαν τίποτα να πάρουν. Έγραψα σήμερα μια επιστολή πρόθεσης για το εμβόλιο στη Ρωσία, επειδή ήδη εμβολιάζονται εκεί. Το έκανα, αν δεν γίνει στη χώρα μας» είπε ο Μπέκαλι.

Ο εκκεντρικός μεγαλομέτοχος της γνωστής ρουμανικής ομάδας, Τζίτζι Μπεκάλι, απασχολεί συνεχώς για όσα λέει ευθέως, αφού κάποια στιγμή τόνισε πως το σεξ ευθύνεται για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (381)
Tags:
ποδόσφαιρο, ομάδα, κορονοϊός, Sputnik V, εμβόλιο, Ρουμανία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK