01:39 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Γιουβέντους συμμετέχει σε μία δράση, που αφορά στη φύτευση δένδρων σε όλες της ηπείρους, εκτός της Ευρώπης και με κάθε γκολ της φυτεύονται 200 δένδρα.

Από τις αρχές Νοεμβρίου, η ιταλική ομάδα παίρνει μέρος στη δράση της αμερικανικής ΜΚΟ «One Tree Planted», που αφορά στην φύτευση δένδρων και η συμμετοχή της Γιουβέντους είναι η χρηματοδότηση φύτευσης 200 δένδρων για κάθε γκολ που σημειώνουν οι παίκτες της.

Μέχρι στιγμής, η Γιουβέντους έχει συμβάλει με τη φύτεση 3.600 δένδρων σε διάφορες περιοχές του πλανήτη, εκτός της Ευρώπης.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε θετικό αντίκτυπο για τον πλανήτη μας. Κάθε συνεισφορά είναι σημαντική και ουσιαστική. Και κάθε μήνα θα ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα που προέκυψαν. Αποτελέσματα τα οποία, ελπίζουμε, πως θα είναι αποφασιστικά και σημαντικά, διότι θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν μια σημαντική βοήθεια για τον πλανήτη» αναφέρει η ιταλική ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
Ιταλία, Serie A, δεντροφύτευση, δενδροφύτευση, δέντρο, δέντρα, γκολ, Γιουβέντους
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK