20:32 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Κρήτη δοκιμάστηκε για μία ακόμη φορά από ακραία καιρικά φαινόμενα, αφού πλημμύρισαν κατοικίες, επιχειρήσεις μετά την αδιάκοπη βροχόπτωση, ενώ ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο μετατράπηκε σε πισίνα.

Συγκεκριμένα, το γήπεδο του Περάματος στο Ρέθυμνο χάθηκε και το μόνο που φαινόταν ήταν τα δοκάρια. Η Κρήτη πνίγηκε στο νερό με τις εικόνες να είναι πραγματικά τραγικές. Ο αγωνιστικός χώρος δεν υπάρχει, καθώς το νερό της βροχής έχει γίνει ποτάμι και παρέσυρε τα πάντα στο διάβα του.

Με ιδιαίτερη σφοδρότητα έχει πληγεί η Κρήτη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί σημαντικά προβλήματα σε περιοχές του νησιού. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις, που εκδηλώνονται, έχουν δημιουργήσει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τα ύψη βροχόπτωσης πλησιάζουν τα 100 χιλιοστά.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
Ρέθυμνο, ποδόσφαιρο, γήπεδο, βροχοπτώσεις, λασποβροχή, βροχή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK