03:59 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού και όχι μόνο, σίγουρα θυμούνται τον Εμάνουελ Ολιζαντέμπε παρότι έχουν περάσει δέκα χρόνια που σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Πλέον, ασχολείται με άλλα πράγματα.

Ο Νιγηριανός με πολωνικές ρίζες παλαίμαχος, πλέον, ποδοσφαιριστής κέρδισε εκ νέου τα πέντε λεπτά δημοσιότητας στα πολωνικά MME αποκαλύπτοντας την καινούρια του ενασχόληση στην Αφρική.

Ο 42χρονος Ολιζαντέμπε μένει μόνιμα στη Νιγηρία και η νέα του δουλειά δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο.

«Μ’ αρέσουν πολύ οι κατασκευές και ήδη εργάζομαι σ’ αυτόν τον τομέα. Έφτιαξα πέντε διαμερίσματα και τώρα βγάζω κέρδη από αυτά. Το έκτο είναι ήδη υπό κατασκευή, αν και η πανδημία έχει επιβραδύνει αυτήν την επένδυση. Γενικά πλέον περνάω στη ζωή μου… χαλαρά. Δεν είμαι υπό πίεση, δεν βιάζομαι. Ειλικρινά δεν είμαι πολύ φιλόδοξο άτομο, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Δεν θα μπορούσα να ζήσω στην Ευρώπη όπου η πίεση της καθημερινής ζωής είναι πολύ έντονη. Έζησα στην Ευρώπη, οπότε μπορώ να κάνω τις συγκρίσεις» ανέφερε.

Ο «Μανωλάκης» για τους φίλους του Παναθηναϊκού πιστεύει πως η ζωή στη Νιγηρία είναι πολύ πιο εύκολη και μπορεί να μην λειτουργούν όλα κανονικά εκεί, αλλά ο κόσμος το έχει συνηθίσει, όπως και αυτός.

«Έχουμε και μια λαϊκή ρήση στη Νιγηρία. Λέμε ότι "εάν έχετε παιδιά στην Ευρώπη, τα έχετε ήδη χάσει επειδή δεν θα θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Επειδή δεν θα μπορούν να αλλάξουν ξανά". Αυτό, όμως, είναι πια υπό συζήτηση…» είπε.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
ποδόσφαιρο, δουλειά, ποδοσφαιριστής, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK