06:40 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Μπόρις Τζόνσον, είναι έτοιμος να ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για την επιστροφή των θεατών σε αθλητικές εκδηλώσεις μέχρι και 4.000, να επιτρέπονται σε περιοχές όπου υπάρχει χαμηλός κίνδυνος κορονοϊού.

Η επιστροφή των φιλάθλων στην Αγγλία θα συνδεθεί με το σύστημα βαθμίδων που θα χωρίσει τις περιοχές της χώρας σε ένα από τα τρία επίπεδα ανάλογα με το ποσοστό μόλυνσης και άλλα κριτήρια. 

Ο Μπόρις Τζόνσον πρόκειται να κάνει μια ανακοίνωση στη Βουλή των Κοινοτήτων σήμερα το απόγευμα. Οι περιοχές της Βαθμίδας 2 θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να υποδεχτούν 2.000 θεατές ή το 50% της χωρητικότητας του γηπέδου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγάλη Βρετανία, μετά τις 2 Δεκεμβρίου και το τέλος του lockdown, μέχρι 4.000 θεατές θα επιτρέπονται και σε αγώνες ποδοσφαίρου στην μεγάλη κατηγορία, την Premier League.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Μέσων Ενημέρωσης και Αθλητισμού προωθεί σχέδια για να επιτρέψει στους οπαδούς σε περιοχές όπου τα ποσοστά μόλυνσης από κορονοϊού είναι χαμηλά να παρακολουθήσουν παιχνίδια.

Άλλοι στην Κυβέρνηση ανησυχούσαν για τα γεμάτα τρένα...

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
Μπόρις Τζόνσον, ποδόσφαιρο, Μεγάλη Βρετανία, Αγγλία, lockdown, φίλαθλοι, Premier League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK