14:03 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας γιατρός δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που τράβηξε με τον Μαραντόνα μετά τη χειρουργική του επέμβαση στις 11 Νοεμβρίου. Μια φωτογραφία που προκάλεσε αναστάτωση.

Ο γιατρός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλντο Λούκε, μετά την εγχείρηση που έκανε στο κεφάλι ο Αργεντινός θρύλος δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Θεό της μπάλας στο Instagram.

Ο Ντιεγκίτο πέθανε στις 25 Νοεμβρίου από ανακοπή καρδιάς και η τελευταία του φωτογραφία που κυκλοφόρησε δημόσια, λήφθηκε στις 11 Νοεμβρίου, έπειτα από την εγχείρηση στο κεφάλι.

Η εικόνα δείχνει τον Λούκε να χαμογελά δίπλα στον Pibe de Oro, ο οποίος έχει έναν επίδεσμο στο κεφάλι του και στο ποστ ευχαριστεί τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή για την εμπιστοσύνη του.

Όμως, αυτή η δημοσίευση δεν ήταν προς όφελος εκείνων που ήταν κοντά στον Μαραντόνα και η κόρη του Ντάλμα εξέφρασε τον θυμό της στο Instagram, εξηγώντας ότι ποτέ δεν θα «καταλάβαινε» τη στάση του Λεοπόλντο Λούκε.

Η συγνώμη του γιατρού

Πάντως, ο γιατρός αποφάσισε να ζητήσει συγνώμη για τη δημοσίευσή της φωτογραφίας και επισήμανε ότι ζήτησε άδεια από τον Ντιέγκο Μαραντόνα για  τη λήψη και διανομή της φωτογραφίας.

«Πρώτον, θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους έχουν προσβληθεί. Ποτέ δεν σκόπευα να δημιουργήσω οποιαδήποτε σύγκρουση. Η φωτογραφία συμφωνήθηκε μαζί με τον Ντιέγκο. Δεν ήταν κάτι που αποφάσισα μόνος μου. Προφανώς, δεν μέτρησα ποτέ την έκθεση της φωτογραφίας, τη διάσταση που θα έπαιρνε» είπε στην εφημερίδα «Clarin».

Μετά από αυτή τη χειρουργική επέμβαση, το θρυλικό Νο10 επέστρεψε στο σπίτι του στο Τίγκρε, όχι μακριά από το Μπουένος Άιρες και ανέβηκε ψηλά στον ουρανό στις 25 Νοεμβρίου από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
θάνατος, γιατρός, φωτογραφία, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK