21:18 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 30
Βρείτε μας

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε από ανακοπή καρδιάς στις 25 Νοεμβρίου και ένα βίντεο λίγες ώρες πριν το θάνατό του, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ξεκίνησε τη μέρα του με μια ρουτίνα στις 25 Νοεμβρίου. Πήγε για μια πρωινή βόλτα με τους σωματοφύλακες και φίλους του για να ανακάμψει γρηγορότερα από την εγχείρηση που είχε κάνει στο κεφάλι.

Ο Θεός του ποδοσφαίρου ξύπνησε περίπου στις 10 η ώρα το πρωί, έφαγε λίγο πρωινό, περπάτησε λίγο και λίγες ώρες αργότερα ξάπλωσε πάλι αφού δεν ένιωθε καλά, και, όπως συνήθιζε, ξεκουραζόταν για να ανακτά ενέργεια.

Στην τελευταία του, όπως αποδείχθηκε, βόλτα ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με δυσκολία περπατούσε και ένας από τους γείτονές του, τον χαιρέτησε τραβώντας παράλληλα και βίντεο.

«Γεια σου Ντιέγκο» αναφώνησε ένα μικρό παιδί και ο διάσημος ποδοσφαιριστής τον χαιρέτησε κουνώντας το χέρι του. Στο βίντεο φαίνεται ότι ο Μαραντόνα ήταν αρκετά κουρασμένος, και ότι μόλις μπορούσε να περπατήσει, υποβασταζόμενος από δύο σωματοφύλακες.

Λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.

Ακούστε το podcast αφιερωμένο στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τον πιο ανθρώπινο των θεών, με τις τόσο διαφορετικές αποχρώσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

Tags:
Αργεντινός, Αργεντινή, βίντεο, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK