08:02 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ο Ούγκο Μαραντόνα, αδερφός του Ντιέγκο Αρμάντο, κατάφερε να βγάλει λίγα λόγια για τον χαμό του αγαπημένου του προσώπου. «Ήμασταν πεπεισμένοι πως όλα θα πάνε καλά μετά τη χειρουργική επέμβαση».

Ο Ούγκο Μαραντόνα περιγράφει πώς έζησε την απώλεια του αδελφού του σε ηλικία 60 ετών από ανακοπή καρδιάς και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει, δηλώνοντας πως αισθάνεται σαν ζωντανός-νεκρός.

«Είμαστε ζωντανοί-νεκροί. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούμε με όλο αυτό. Είναι θλιβερό για μένα και το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλές αναμνήσεις. Θα πρέπει να τον θυμάστε στον αγωνιστικό χώρο για ό,τι έκανε. Πάντα θυμάσαι τα λάθη και όχι τόσο πολύ όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που πουλάνε περισσότερο από τα γκολ. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν πεπεισμένοι πως όλα θα πάνε καλά μετά τη χειρουργική επέμβαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου. Να τον θυμάστε όπως του αξίζει» είπε ο Ούγκο για τον Ντιέγκο.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ετάφη δίπλα στους γονείς του στο νεκροταφείο «Jardin de Bella Vista» και το φέρετρο θάφτηκε τυλιγμένο με μια σημαία της Αργεντινής. Το πρακτορείο της χώρας, Telam, αποκάλυψε τι βρέθηκε στο δωμάτιο του Θεού του ποδοσφαίρου την ημέρα του θανάτου του.

Ένα σάντουιτς και φάρμακα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπήρχε ένα σάντουιτς που του είχαν αφήσει από την προηγούμενη μέρα, αλλά δεν το έτρωγε ποτέ. Υπήρχαν επίσης πολλά πακέτα φαρμάκων, δηλαδή ψυχοτρόπα φάρμακα που του είχαν συνταγογραφηθεί και τα οποία δεν σχετίζονται με τις αιτίες του θανάτου του.

Ακούστε το podcast αφιερωμένο στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, τον πιο ανθρώπινο των θεών, με τις τόσο διαφορετικές αποχρώσεις.

Tags:
Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK