21:06 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

O δικηγόρος της νοσοκόμας που φρόντιζε τον Μαραντόνα εξήγησε ότι η πτώση έπληξε τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού του, σε αντίθεση με εκείνη που επηρεάστηκε από την επέμβαση.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα συνεχίζουν να εμφανίζονται, καθώς περνούν οι μέρες και η δικαιοσύνη προχωρά με την έρευνα.

Ο δικηγόρος της νοσοκόμας που ήταν υπεύθυνος για τον πρώην ποδοσφαιριστή Ροντόλφο Μπάκε, αποκάλυψε ότι ο Ντιεγκίτο υπέστη πτώση και χτύπησε στο κεφάλι του λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του. Μάλιστα, φέρεται να συνέβη την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του.

«Δεν τον πήγαν σε νοσοκομείο για τομογραφία»

«Ο Μαραντόνα έπεσε την Τετάρτη της προηγούμενης εβδομάδας πριν από τον θάνατό του. Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του, αλλά δεν τον πήγαν σε νοσοκομείο για μαγνητική τομογραφία, αξονική τομογραφία» δήλωσε ο δικηγόρος.

Όπως εξήγησε, η πτώση έπληξε τη δεξιά πλευρά του κεφαλιού, σε αντίθεση με εκείνη που επηρεάστηκε από την επέμβαση, και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Μαραντόνα δεν ήταν σε θέση να αποφασίσει, ήταν κλειδωμένος στο δωμάτιό του για έως και τρεις ημέρες».

Απέλυσε την νοσοκόμα του

Επίσης, ανέφερε ότι μπορούσε να έρθει σε επαφή μόνο με τον ποδοσφαιριστή μία φορά, την πρώτη ημέρα που έφτασε στη δουλειά - την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας. Έπειτα ο Μαραντόνα την απέλυσε και παρόλο που παρέμεινε μετά από αίτημα ατόμων του σπιτιού του, δεν τη δέχτηκε ξανά ούτε τον έλεγξε.

«Ποτέ δεν μπόρεσε να τον θεραπεύσει περισσότερο ή να πάρει τα ζωτικά του σημάδια, έδωσε μόνο στον βοηθό του Μαραντόνα το ψυχιατρικό φάρμακο. Έμεινε στην πόρτα και έλεγξε ότι του έδωσαν το φάρμακο» είπε ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι την ημέρα του θανάτου τον άκουσε να σηκώνεται από το κρεβάτι και να περπατάει σε μια χημική τουαλέτα που ήταν μέσα στο δωμάτιο.

«Θα ήταν ζωντανός σήμερα»

Μετά από αυτό, διαβεβαίωσε ότι ο γιατρός που έλαβε τις αποφάσεις ήταν ο ψυχίατρος, ο οποίος επικεντρωνόταν στη θεραπεία για να βοηθήσει τον Μαραντόνα με τον εθισμό του στο αλκοόλ. «Δεν υπήρχε κλινικός γιατρός ή καρδιολόγος, μόνο ο ψυχίατρος και οι κόρες του Μαραντόνα» τόνισε.

«Νομίζω ότι ξέχασαν την καρδιά του Μαραντόνα, αντιμετώπισαν τον εθισμό του στο αλκοόλ, αλλά κανείς δεν σημείωσε τις προειδοποιήσεις που έδινε η καρδιά του. Νομίζω ότι ο Μαραντόνα, αν δεν ήταν εκεί, αν ήταν σε κλινική, θα ήταν ζωντανός σήμερα, με την παρατήρηση ότι ο καρδιακός ρυθμός αυξανόταν, θα ήταν εγκαίρως» κατέληξε ο δικηγόρος της νοσοκόμας.

Tags:
νοσοκόμα, καρδιά, δικηγόρος, θάνατος, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK