15:07 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 12
Βρείτε μας

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη διπλή ανάπλαση και το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας για τη «Διπλή Ανάπλαση» και το σχετικό Μνημόνιο, που υπέγραψε ο δήμος αναφέρθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Μου σχηματίζεται η ξεκάθαρη εντύπωση ότι κάποιοι δεν θα θέλανε ποτέ να συζητηθεί το θέμα. Γιατί κάποιοι ήθελαν πάρα πολύ αυτό το θέμα να διαιωνίζεται. Είκοσι χρόνια το συζητάμε, 20 χρόνια το κοσκινίζουμε, ας το προσκυνήσουμε άλλα 20. Κάποιοι γιατί θέλουν να δικαιολογήσουν ότι δεν έγινε επί των ημερών τους, κάποιοι γιατί θέλουν να δικαιολογήσουν την κριτική που ασκούσαν στο έργο κάποτε και κάποιοι γιατί είναι πάρα πολύ καλύτερο να έχεις ένα πρόβλημα, για να διαφωνείς για αυτό πολιτικά και να καταγγέλλεις τον εκάστοτε δήμο Αθηναίων, παρά να γίνεσαι κομμάτι της λύσης».

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Αθηναίων επισήμανε λέγοντας: «Καθησυχάζοντάς τους ότι δεν έχουν κανέναν λόγο ανησυχίας γιατί δεν κρύβεται κανένας κορμοράνος μέσα στο Μνημόνιο, οπότε όλα θα πάνε καλά».

«Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα»

Επίσης, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στα έργα που προβλέπονται να γίνουν και υπογράμμισε πως είναι ένα έργο εξαιρετικά σημαντικό, όχι μόνο για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, αλλά για όλη την πόλη.

«Και είναι εξαιρετικά σημαντικό διότι, είναι ένα έργο το οποίο μας επιτρέπει να πετύχουμε τη δημιουργία δύο υπέρ τοπικών αναπτυξιακών πόλων. Έναν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και έναν στο Βοτανικό. Είναι λοιπόν ένα πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα» είπε.
Tags:
δήμος Αθηναίων, δήμαρχος, γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γήπεδο ποδοσφαίρου, Κώστας Μπακογιάννης, γήπεδο, Βοτανικός, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK