09:30 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα φαίνεται να παραμελήθηκε από τους γιατρούς, αφού δεν έλαβε κανένα φάρμακο για καρδιακά προβλήματα. Οι πιθανοί υπεύθυνοι για τον θάνατο του.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε στις 25 Νοεμβρίου, από ανακοπή καρδιάς και οι συμπληρωματικές εξετάσεις που έγιναν στη σορό του έδειξαν πως δεν είχε καταναλώσει τις τελευταίες μέρες, ούτε αλκοόλ, ούτε παράνομα ναρκωτικά, αλλά οι γιατροί ανίχνευσαν ψυχοτρόπα φάρμακα.

Επίσης, στη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε στον Θεό του ποδοσφαίρου έδειξε ότι δεν έλαβε φάρμακα για την καρδιακή του νόσο και για αυτό ευθύνονται οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν.

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο θάνατος του Ντιεγκίτο θα μπορούσε ίσως να είχε αποφευχθεί, αφού τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας στο σώμα του, επιβεβαιώνουν ότι δεν έλαβε τη σωστή ιατρική περίθαλψη για την καρδιά του και στην πρώτη επιθεώρηση του σπιτιού του, μια μέρα μετά το θάνατό του, έδειξε πώς το περιβάλλον στο οποίο έζησε δεν ήταν κατάλληλο για έναν ασθενή σε μετεγχειρητική αποκατάσταση για εγχείρηση στο κεφάλι.

Μάτια σε δύο γιατρούς

Δεδομένου ότι ο Μαραντόνα δεν είχε υποβληθεί σε κλινικές εξετάσεις, δεν έλαβε φάρμακα για την καρδιά, δεν υπήρχε εξοπλισμός οξυγόνου ή απινιδωτής στο σπίτι και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να είχε αντίκτυπο στο θάνατο του, οι έρευνες θα μπορούσαν να δείξουν πιθανές ευθύνες του νευροχειρουργού Λεοπόλντο Λούκε και της ψυχιάτρου Αγκουστίνα Κοσάτσοφ., που επέβλεπαν τον Αργεντινό θρύλο του ποδοσφαίρου.

Tags:
νευροχειρουργός, ψυχολόγος, φάρμακα, καρδιά, θάνατος, γιατρός, Αργεντινός, Αργεντινή, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK