06:33 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είχε κάποιες ανησυχίες που έλεγε επαναλαμβανόμενα στον εσωτερικό του κύκλο. Με τους θαυμαστές του είχε μια βαθιά σχέση.

Η ερώτηση βγήκε αρκετές φορές από το στόμα του Ντιέγκο Μαραντόνα και χτύπησε στα αυτιά του εσωτερικού του κύκλου. Αποκαλύφθηκε από την αδελφή του Άννα και τον πρώην δικηγόρο του Ματίας Μόρλα.

Η ανησυχία για τους θαυμαστές του

«Ο Ντιέγκο πάντα ρωτούσε αν οι άνθρωποι θα τον αγαπούν για πάντα» τόνισαν για τις ανησυχίες του θεού του ποδοσφαίρου. Η ανησυχία στοίχειωνε τον Ντιεγκίτο ακόμη και μετά τη συνεχή αναγνώρισή του ως προπονητή της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Αυτό το συναίσθημα, ότι ο δεσμός που είχε χτίσει με τους ανθρώπους, με τους θαυμαστές που είναι τώρα πιστοί του, θα μπορούσε να σπάσει ήταν μια από τις σκέψεις του.

Ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1986 στο Μεξικό με την Εθνική Αργεντινής σχεδίαζε όνειρα με την μπάλα, τα τελευταία χρόνια, λόγω των σωματικών παθήσεων και της εγχείρησης στο δεξί του γόνατο, δεν μπορούσε να τα υλοποιήσει. 

Δεν φοβόταν τη φτώχεια

Η απομόνωση λόγω του κορονοϊού ήταν ένας από τους παράγοντες που τον επηρέασαν έντονα. Επίσης, ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν φοβόταν να επιστρέψει στη φτώχεια, γιατί γνώριζε για τα περιουσιακά στοιχεία, τους λογαριασμούς και τις επιχειρήσεις που είχε, και ήξερε ότι δεν θα είχε έλλειψη χρημάτων.

Αυτό που δεν ήθελε ήταν να είναι... μουσείο. Ήθελε να είναι ενεργό μέρος της ιστορίας μέχρι την τελευταία του μέρα.

Tags:
Αργεντινός, Αργεντινή, ποδόσφαιρο, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK