00:56 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στέκεται αλληλέγγυος στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται με λευχαιμία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Προσέφεραν 1.000 γάζες.

Ο ΠΣΑΠ συνεχίζει να συνεισφέρει όποτε μπορεί και αυτή τη φορά  στέκεται αλληλέγγυος στις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται με λευχαιμία στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, προσφέροντας για τις ανάγκες τους 1.000 γάζες 3Μ.

«Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται»

Στην ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών έχει μια φράση του Γιώργου Σεφέρη που λέει: «Σ’ αυτόν τον κόσμο που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει να αναζητήσουμε τον άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται».

«Δυστυχώς οι γονείς, εκτός από τον Γολγοθά της ασθένειας του παιδιού τους, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον οικονομικό σκόπελο, αφού είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν οι ίδιοι τις αναγκαίες γάζες για τη θεραπεία των παιδιών τους, οι οποίες κοστίζουν στη λιανική 16 ευρώ η κάθε μία. Το μέγεθος του προβλήματος αποτυπώνεται από το γεγονός πως ετησίως απαιτούνται περίπου 200 για κάθε ένα παιδί» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Όταν περάσει ο εφιάλτης της πανδημίας, θα έρθουμε και θα σας κάνουμε μια αγκαλιά»

Ο ΠΣΑΠ αναφέρει πως λόγω των μέτρων για την καταπολέμηση του κορονοϊού, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, δεν μπορέσει να παραδώσει προσωπικά τις γάζες στα παιδιά δίνοντάς τους, μέσω των ποδοσφαιριστών, ψυχολογία και κίνητρο για να συνεχίσουν τη μάχη τους.

«Επιφυλασσόμαστε ώστε στο μέλλον, όταν θα περάσει ο εφιάλτης της πανδημίας, να έρθουμε και να σας κάνουμε μια αγκαλιά τόσο μεγάλη, όσο είναι ο αγώνας ζωής που δίνετε» καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags:
Νοσοκομείο Παίδων, νοσοκομείο, ποδοσφαιριστής, δωρεά, λευχαιμία, ΠΣΑΠ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK