22:44 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ένας γιος του Φιντέλ Κάστρο αποκάλυψε πως ο πατέρας του κληροδότησε ένα σπίτι στην Αβάνα στον Ντιέγκο Μαραντόνα. Έχει αντικείμενα για μουσείο.

Μια απροσδόκητη κληρονομιά του Φιντέλ Κάστρο εμπλουτίζει την αμφιλεγόμενη κληρονομιά του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και αναμένεται να φέρει νέες διαμάχες στην οικογένειά του.

Ο δικηγόρος του Αργεντινού θρύλου του ποδοσφαίρου Μαουρίτσιο Ντ΄Αλεσάντρο αποκάλυψε ότι η κληρονομιά του αείμνηστου ποδοσφαιριστή έχει και ένα σπίτι στην Αβάνα όπου υπάρχουν αντικείμενα του θεού του ποδοσφαίρου.

Δώρο του Φιντέλ Κάστρο το σπίτι

Σύμφωνα με τον Ντ΄Αλεσάντρο, ένας γιος του Φιντέλ Κάστρο κάλεσε τον δικηγόρο του Μαραντόνα, τον Μόρλα, να «του υπενθυμίσει ότι ο Φιντέλ του είχε δώσει το σπίτι», από τότε που ο Ντιέγκο ζούσε στην Κούβα.

Δεκάδες αντικείμενα του Μαραντόνα

Μάλιστα, υπενθύμισε πως στη σοφίτα αυτού του σπιτιού υπάρχουν δεκάδες αντικείμενα. Ο δικηγόρος τόνισε ότι τα πράγματα που ανήκουν στον Ντιέγκο Μαραντόνα είναι εκεί και διατηρούνται» και μάλιστα μπορούν να φτιάξουν μουσείο.

«Υπάρχουν φωτογραφίες, γράμματα, γράμματα από παγκόσμιους ηγέτες, τοίχοι ζωγραφισμένοι όπως τους ζωγράφισε ο Μαραντόνα», εξηγώντας ότι ο Ντιεγκίτο ζωγράφισε με σπρέι μηνύματα όπως το «Fidel, I love you». Επισημαίνεται πως το σπίτι είναι ανέπαφο και διαθέσιμο.

Ξεπερνάει τα 75 εκατομμύρια η κληρονομιά του

Η κληρονομιά του Μαραντόνα είναι δύσκολο να υπολογιστεί, αλλά θα ξεπερνούσε τα 75 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ντιέγκο άφησε περιουσία και περιουσιακά στοιχεία σε πολλά μέρη του κόσμου. Όμως, πέρα ​​από την ποσότητα και την ποιότητα, αυτό που είναι σαφές είναι ότι η κληρονομιά θα είναι η επόμενη διαμάχη για την οικογένειά του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε στις 25 Νοεμβρίου 2020 σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από καρδιακή ανακοπή σε ένα σπίτι στα βόρεια προάστια του Μπουένος Άιρες.

Tags:
Φιντέλ Κάστρο, δικηγόρος, νομική διαμάχη, διαμάχη, κληρονομιά, ποδόσφαιρο, Αργεντινός, Αβάνα, Κούβα, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK