12:10 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί τραυματίστηκε σοβαρά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ύστερα από έκρηξη πυροτεχνήματος και κινδυνεύει να χάσει την όρασή του. Το πρώτο μήνυμα που έστειλε μετά την περιπέτεια του.

Ο Νορβηγός μπακ που ανήκει στη τουρκική Γαλατασαράι, αλλά είχε αγωνιστεί και στον Ολυμπιακό τραυματίστηκε σοβαρά και στα δύο μάτια του από ένα πυροτέχνημα που άναψε στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στοπρώτο του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του τόνισε με σιγουριά ότι θα επιστρέψει στην δράση.

«Όπως γνωρίζετε, είχα ένα ατυχές ατύχημα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήθελα απλώς να περάσω καλά με τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Ξέρω ότι μπορεί να ανησυχείτε για μένα. Μερικές φορές ο Θεός μας δοκιμάζει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτό το τεστ χάρη στις προσευχές σας. Αναρρώνω. Λαμβάνω εξαιρετική και επαγγελματική φροντίδα από ιατρικό επιτελείο της ομάδας και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Θα επιστρέψω πιο δυνατός, αν και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Το υπόσχομαι. Παρακαλώ με συμπεριλάβετε με στις προσευχές σας. Ευχαριστώ πολύ σε όλους όσους προσευχήθηκαν, έστειλαν τις όμορφες ενέργειες και τα μηνύματά τους και τους έκαναν να νιώσουν σαν να ήταν μαζί μου. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα», έγραψε στο instagram.
Tags:
ποδόσφαιρο, πυροτεχνήματα, μάτια, όραση, Γαλατασαράι, Ολυμπιακός, Ομάρ Ελαμπντελαουί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK