03:24 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά το νέο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού στην Αργεντινή, φέρεται πως ο κύριος λόγος είναι η συγκέντρωση που έγινε στο Μπουένος Άιρες μετά την είδηση ​​του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Μια νέα διαμάχη προέκυψε στην Αργεντινή μετά την αύξηση των λοιμώξεων και μεταξύ των λόγων που φέρεται να οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση είναι οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μπουένος Άιρες, ιδίως μπροστά στη Casa Rosada με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, στις 25 και 26 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

«Δεν ήταν φταίξιμο του Μαραντόνα για ό,τι συνέβη»

Η συγκέντρωση έγινε μετά την είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα με τη σορό του να γίνεται λαϊκό προσκύνημα. Πάντως, αυτά τα σενάρια έφερε την αντίδραση της κόρης του Ντιεγκίτο, την Τζιανίνα.

«Μην κατηγορείτε τον μπαμπά μου για την αύξηση των λοιμώξεων. Θα δούμε πώς θα το λύσουμε, γνωρίζουμε ότι ο Ντιέγκο ήταν λίγο από όλους. Είναι υπέροχο να βλέπεις όλες τις τοιχογραφίες που γίνονται προς τιμήν του. Και είναι επίσης ωραίο που όποιος μας λέει ότι θέλει να πάει σε ένα από αυτά τα έργα για να αφήσει λουλούδια, μπορεί να το κάνει. Αλλά δεν ήταν φταίξιμο του Μαραντόνα για ό,τι συνέβη την περασμένη 25η Νοεμβρίου. Θα προτιμούσα να μείνω σε ένα δωμάτιο με την οικογένειά μου, μην μας κατηγορείτε για την αύξηση των λοιμώξεων. Σεβασμός σε αυτόν που είναι τώρα στον παράδεισο, σεβασμός για εμάς που μείναμε εδώ κλαίγοντας για τον πατέρα, τον αδερφό μας, ή τον παππού ή τον φίλο μας. Και σας ευχαριστώ και πάλι για όλα τα όμορφα μηνύματα, τα λουλούδια, τα πράγματα που έχετε αφήσει» έγραψε.

Tags:
πανδημία, Μπουένος Άιρες, Αργεντινή, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK