09:09 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά Μέσα της Αργεντινής, ο γιατρός που παρακολουθούσε τον Ντιέγκο Μαραντόνα προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του αθλητή. Θέλησε να πλαστογραφήσει την υπογραφή του.

Τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής ισχυρίζονται ότι βρέθηκαν πολλά έγγραφα στο σπίτι του γιατρού, Λεοπόλντο Λούκε και σύμφωνα με αυτά, ο προσωπικός γιατρός του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία του αθλητή προσπαθώντας να πλαστογραφήσει την υπογραφή του.

Τα τρία έγγραφα

Όπως αναφέρουν, ένα από αυτά τα έγγραφα περιείχε επίσημο αίτημα από τον Μαραντόνα σε μια κλινική για να παρέχει στον Λούκε πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία. Ωστόσο, ένα άλλο έγγραφο με παρόμοιο περιεχόμενο περιείχε αρκετές υπογραφές σαν κάποιος να εκπαιδεύεται για να το πλαστογραφήσει.

Το τρίτο έγγραφο, το οποίο πιθανότατα βρέθηκε στην κατοικία του γιατρού, ήταν μια φωτοτυπία άλλου εγγράφου που έμοιαζε με το αυθεντικό αυτόγραφο του Θεού του ποδοσφαίρου.

Ο γιατρός που του έκανε την εγχείρηση

Ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν αυτός που πραγματοποίησε με επιτυχία την χειρουργική επέμβαση στο αστέρι του ποδοσφαίρου λίγο πριν πεθάνει για να αφαιρέσει έναν θρόμβο αίματος. Ο γιατρός κατηγορήθηκε από τις κόρες του για τον θάνατο του Ντιεγκίτο, αλλά ισχυρίστηκε ότι είχε μια ειδική σχέση με τη Μαραντόνα, τον οποίο ονόμασε έναν αδύνατο ασθενή που δίστασε απρόθυμα να συνεργαστεί με γιατρούς.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε στην ηλικία των 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020 έπειτα από καρδιακή ανακοπή στο σπίτι του και κηδεύτηκε στο νεκροταφείο Bella Vista, Μπουένος Άιρες.

Tags:
αρχεία, πλαστογράφηση, πλαστογραφία, γιατρός, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK