12:47 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία απασχολεί περίπου 700 άτομα, αποφάσισε να θέσει περισσότερους από 400 ανθρώπους σε μερική ανεργία από τις 4 Ιανουαρίου. Μόνο ο αθλητικός τομέας δεν επηρεάζεται από αυτή την απόφαση.

Από την αρχή της παγκόσμιας κρίσης στην υγεία, υπάρχουν παντού σημαντικές οικονομικές απώλειες και μέσα σε αυτές είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Στις 30 Ιουνίου 2020, η γαλλική ομάδα είχε απώλειες 124 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τη «France Bleu», η Παρί είχε θέσει από τις 4 Ιανουαρίου περίπου 400 υπαλλήλους σε μερική απασχόληση, εκτός του αθλητικού τομέα. Ανάλογα με τις υπηρεσίες, αυτοί οι υπάλληλοι του συλλόγου πρέπει να δουλεύουν από μία έως πέντε ημέρες την εβδομάδα. Μόνο ο αθλητικός τομέας δεν επηρεάζεται από αυτό το μέτρο που αποσκοπεί στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Οι υπάλληλοι αυτοί είναι από το τμήμα μάρκετινγκ έως το γραφείο εισιτηρίων, συμπεριλαμβανομένων των λογιστών ή των αντιπροσώπων πωλήσεων και των δικηγόρων, κάθε υπάλληλος έως τον διευθυντή του τμήματος βρίσκεται με μία ή περισσότερες ημέρες βραχείας εργασίας την εβδομάδα. 

Ο γαλλικός σύλλογος της Ligue 1 αναγκάστηκε να καταλήξει σε αυτή την απόφαση για να εξοικονομήσει χρήματα.

Tags:
Ανεργία, μερική απασχόληση, Παρίσι, Γαλλία, ποδόσφαιρο, Παρί Σεν Ζερμέν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK