14:41 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, υπάρχουν ακόμα πολλά μυστήρια που παραμένουν άλυτα. Είχε δύο χρηματοκιβώτια στο Ντουμπάι...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα προκάλεσε παγκόσμια θλίψη με τον θάνατό του, πριν από περίπου τρεις μήνες, από ανακοπή καρδιάς, αλλά το σίριαλ με την κληρονομιά του συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

Ο αγώνας για την κληρονομιά του είναι μεταξύ της πρώην συζύγου του Κλαούντια Βιγιαφάνε, των αναγνωρισμένων παιδιών του (Ντάλμα, Τζιανίνα, Ντιέγκο Τζούνιορ, Τζάνα και Ντιέγκο Φερνάντο), εκείνων που αγωνίζονται να αναγνωριστούν, τα μέλη της οικογένειας και τον πιο οικείο κύκλο τους.

Άφησε περιουσιακά στοιχεία σε πολλά μέρη του κόσμου

Οποιαδήποτε βούληση για τη χρηματική αξία της περιουσίας του Ντιεγκίτο είναι πολύ δύσκολο να υπολογιστεί. Μάλλον αδύνατο, αφού άφησε περιουσιακά στοιχεία σε πολλά μέρη του κόσμου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αργεντινός άσος άφησε στο Ντουμπάι δύο χρηματοκιβώτια που κανείς δεν ξέρει τι περιείχαν. Το περιεχόμενό τους, μέχρι και σήμερα, είναι ένα αίνιγμα ακόμη και για το πιο κοντινό περιβάλλον του.

«Αυτά είναι πράγματα που κράτησε ο Ντιέγκο και μόνο αυτός ήξερε. Μπορούν να είναι ντιρχάμ (το νόμισμα των Εμιράτων), ρολόγια, δολάρια ή τίποτα. Τα κουτιά έμειναν εκεί και δεν άνοιξαν ξανά εδώ και δύο χρόνια» είπε μια οικεία του Μαραντόνα στο «Infobae».

Tags:
Ντουμπάι, Αργεντινός, Αργεντινή, κληρονομιά, περιουσιακά στοιχεία, ακίνητη περιουσία, περιουσία, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK