13:52 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απάντησε στην ΕΠΟ μιλώντας για τριτοκοσμική κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κλήρωση για τα ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος πραγματοποιήθηκε και προέκυψε το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη, αλλά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ αμφισβήτησε τη διαδικασία στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξεκαθάρισε ότι η διενέργεια της κλήρωσης χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των ομάδων έγινε σε εφαρμογή των διατάξεων της ΚΥΑ περί δημόσιων συναθροίσεων και ο Ολυμπιακός απάντησε.

«Δεν θα ασχολούμασταν καν μαζί σας γιατί όλη η Ελλάδα έχει καταλάβει πια τον ρόλο σας. Το θράσος σας όμως δεν έχει όριο. Μετά τον τραγέλαφο της διεξαγωγής του περσινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, που έκανε και διεθνώς ρεζίλι τη χώρα μας, πιστέψαμε ότι το κύρος του θεσμού δεν θα μπορούσε να εξευτελιστεί περισσότερο. Δυστυχώς όμως είναι φανερό ότι το σάπιο σύστημα της «εξυγίανσης» προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των αφεντικών του, δεν έχει κανένα απολύτως όριο. Πέρυσι ήταν ένας τελικός Κυπέλλου παρωδία ως προς τις ημερομηνίες, το γήπεδο, τα ρόστερ και τις εν γένει συνθήκες διεξαγωγής του. Φέτος μόλις «θαυμάσαμε» μια κλήρωση παρωδία, παρουσία μόνο των ημέτερων, που όλοι γνώριζαν από τις προηγούμενες ημέρες ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κληρωθεί με την ΑΕΚ (όπως συμβαίνει παγίως όλα τα 5 χρόνια της «εξυγίανσης») και ότι ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με τον Άρη» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναφέρεται προς την ΕΠΟ και στην ανακοίνωση του αναφέρει πως:

  • Τολμάτε να μιλάτε για αδιάβλητη και αξιόπιστη διαδικασία όταν αντί να γίνεται η κλήρωση ηλεκτρονικά, όπως παγίως συμβαίνει στη Super League αλλά και σε όλες τις μη τριτοκοσμικές χώρες, στην ΕΠΟ ακόμα «τραβάτε» μπαλάκια!
  • Τολμάτε να μιλάτε για αδιάβλητη και αξιόπιστη διαδικασία όταν είναι φανερό και από το video της κλήρωσης, ακόμα και για τον πιο αδαή, τι ακριβώς συνέβη αλλά και πως αυτό ξεκάθαρα μεθοδεύτηκε πριν, με την απαγόρευση της παρουσίας εκπροσώπου της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της κλήρωσης (που είχε υποβληθεί σε τεστ Covid-19 και θα τηρούσε τις αποστάσεις ασφαλείας), παρότι επανειλημμένα το ζήτησε!
  • Τολμάτε να μιλάτε για τήρηση πρωτοκόλλων υγείας σε δημόσιες συναθροίσεις όταν αφενός μόλις λίγη ώρα μετά την κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ, χωρίς την τήρηση κανενός υγειονομικού μέτρου ασφαλείας και αποστάσεων, συγχρωτίζονταν χωρίς μάσκες πάνω από 10 άτομα και αφετέρου κατ' επιταγή των αφεντικών προσπαθείτε αγωνιωδώς να διεξάγετε εκλογές στην ΕΠΟ με συνάθροιση άνω των 150 ατόμων!
  • Τολμάτε και κάνετε λόγο για χρήση ειδικών κλήρων που βρίσκονται δήθεν σε σφραγισμένο φάκελο όταν όλη η Ελλάδα διαπίστωσε ότι απλά χρησιμοποιήσατε τα κλασσικά «μπαλάκια» που βρίσκονταν σε έναν απλό ταχυδρομικό φάκελο που κλείνει, σχίζεται ή αντικαθίσταται όποτε το θελήσετε, αφού κανείς εκπρόσωπος ομάδας δεν ήταν εκεί!
«Όσο και να στρουθοκαμηλίζετε όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη γνωρίζει πολύ καλά ότι όλη η διαδικασία είναι διάτρητη και διαβλητή. Και αυτό προφανώς γνωρίζει και ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης, η Cosmote όσο και οι λοιποί τυχόν ενδιαφερόμενοι χορηγοί, καθώς ο θεσμός έχει ήδη εμπορικά και οικονομικά απαξιωθεί πλήρως. Οι μέρες της θητείας σας τελειώνουν και μαζί με αυτή θέλετε να «τελειώσετε» και ό,τι έχει απομείνει από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν νομίζετε ό,τι θα μείνετε ατιμώρητοι, επειδή θα αφήσετε την καρέκλα σας, είστε γελασμένοι. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις συνειδήσεις των φιλάθλων, όπου εκεί έχετε εδώ και καιρό καταδικαστεί ως ότι πιο σαθρό έχει περάσει, αλλά και σε όσα αρμοδίως θα αναφέρουμε σε συνέχεια των προηγούμενων καταγγελιών μας τόσο στον Εισαγγελέα όσο και στην Επιτροπή Δεοντολογίας» συνεχίζουν οι ερυθρόλευκοι.

Στο τέλος οι Πειραιώτες τονίζουν προς την ΕΠΟ πως δεν ενοχλεί καθόλου τη Ομοσπονδία που τους χλευάζει όλη η Ελλάδα, αρκεί να φέρει εις πέρας την αποστολή της, αυτό που θέλουν τα αφεντικά της. «Και ένα είναι το μόνο σίγουρο, ότι τα καταφέρνετε καλά.. να ξεφτιλίζετε τελείως το ελληνικό ποδόσφαιρο» καταλήγει.

Tags:
ανακοίνωση, Κύπελλο Ελλάδας, Κύπελλο Ελλάδος, κλήρωση, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, ΕΠΟ, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK