06:25 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος μίλησε για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ και για το πότε θα μπορεί η Ένωση να αγωνιστεί στην «Αγιά Σοφιά».

Ο Γιάννης Βούρος, μίλησε στην κάμερα της NOVA για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του γηπέδου «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» και τόνισε πως η ΑΕΚ θα μπορεί να αγωνιστεί εκεί στον δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.

«Από την πιο απλή κατασκευή, επισκευή, συντήρηση του οποιουδήποτε μικρού έργου, μιας οδοποιίας, σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει πάντα ένα χρονοδιάγραμμα και μια απόκλιση, πόσο μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο έργο όπως είναι αυτό του γηπέδου. Η απόκλιση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν παρουσιαστούν κάποια άλλα προβλήματα, όχι από πλευράς εργοταξίου, αλλά αντικειμενικά μιλώντας και βλέποντας την πρόοδο των εργασιών, πιστεύω ότι το δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος, θεωρώ πως τον δεύτερο γύρο της επόμενης σεζόν θα τον παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια» ανέφερε αρχικά.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας στη συνέχεια τόνισε πως το γήπεδο καθ' εαυτό θα είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα παίξουν ρόλο και τα συνοδά έργα στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

«Γι' αυτά τρέχουμε και γι' αυτά πιέζουμε και μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τον κύριο Πατούλη στην Περιφέρεια όπου επισπεύσαμε και οι δύο πλευρές όλες τις διαδικασίες αυτές που συμμαχούν με αυτό το χρονοδιάγραμμα που σας είπα και έχουν να κάνουν και με τη δεύτερη υπογειοποίηση» κατέληξε ο Γιάννης Βούρος.

Υπενθυμίζουμε πως τα έργα υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, της οδού Πατριάχου Κωνσταντίνου και Φωκών, έχουν ξεκινήσει από τις 30 Μαρτίου του 2020.

Tags:
Νέα Φιλαδέλφεια, δήμαρχος, γήπεδο Αγιά Σοφία, νέο γήπεδο ΑΕΚ, γήπεδο ΑΕΚ, ΑΕΚ, Γιάννης Βούρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK