23:06 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αθώωσε τον ΠΑΟΚ στην περιβόητη υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη και ο δικέφαλος απάντησε με ανακοίνωση.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είχε αρχικά αποδεχθεί την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και επέβαλε ποινή αφαίρεσης 7 βαθμών στον ΠΑΟΚ, δίκασε εξαρχής την υπόθεση έπειτα από σχετική οδηγία του CAS και σήμερα αποφάσισε πως ο ΠΑΟΚ είναι αθώος για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με τη Ξάνθη.

«Ο αθώος δεν αθωώνεται. Ο αθώος δικαιώνεται. Η σημερινή μέρα αποτελεί δικαίωση της ιστορίας και της αξιοπρέπειας του ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και όλων όσων λοιδορήθηκαν και σπιλώθηκαν αυτούς τους 14 μήνες καταγγέλλοντας την πρωτοφανή, στα χρονικά, σκευωρία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή ζήτησε να δικαστεί επί της ουσίας η υπόθεση, ούσα βέβαια ότι τακτικοί δικαστές δεν μπορούν να αγνοήσουν τα πραγματικά στοιχεία και να εξευτελιστούν σε όλη την Ελλάδα, όσες πιέσεις ενδεχομένως και αν τους ασκηθούν», ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ μετά την απόφαση.

«Δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη»

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν πάρει το σκεπτικό της απόφασης που τους δικαιώνει και το μελετούν, αφού θέλουν να καθορίσουν και τα επόμενα βήματά τους και αυτό φάνηκε με την κατάληξη της επίσημης ανακοίνωσης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

«Σήμερα όμως δεν αποδόθηκε πλήρης δικαιοσύνη. Αυτή θα αποδοθεί όταν ξηλωθούν από κρατικές θέσεις και αξιώματα τα εκτελεστικά όργανα της σκευωρίας», υπογραμμίζει ο «δικέφαλος».

Tags:
Super League 1, Super League, Ξάνθη, Επιτροπή Εφέσεων, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK