06:10 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τις τελευταίες ενέργειες του «Ρουβίκωνα» η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της αναθεώρησης του νόμου Παρασκευόπουλου.

Στον «Ρουβίκωνα», στις αρμοδιότητες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στις ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε η Κατερίνα Παπακώστα, η οποία μεταξύ άλλων, τάχθηκε εναντίον της επαναφοράς του ιδιώνυμου της «κουκούλας».

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», εξέφρασε την πρόθεσή της να στείλει τον «λογαριασμό» των υλικών καταστροφών στα μέλη του «Ρουβίκωνα».

Δεν δίστασε, παράλληλα, να διατυπώσει τη δυσαρέσκειά της για τη μέχρι στιγμής αντιμετώπιση της αναρχικής ομάδας από την αστυνομία. Η δράση του «Ρουβίκωνα», εξάλλου, κατά την ίδια, προκαλεί μεγάλη ζημιά στην εικόνα της χώρας. 

Παράλληλα, η κ. Παπακώστα εστίασε και στον νόμο Παρασκευόπουλου, τασσόμενη υπέρ της αναθεώρησης του, χωρίς ωστόσο, να τοποθετηθεί για τη χορήγηση αδειών σε βαρυποινίτες, όπως ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η ίδια επίσης, κληθείσα να σχολιάσει το εμπάργκο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, άσκησε κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Ν.Δ. για την απόσυρση των στελεχών τους από τις τηλεοπτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ και της ΕΡΤ, αντίστοιχα.

Καταλήγοντας, κατέστησε απίθανη την επαναφορά του ιδιώνυμου της «κουκούλας», τονίζοντας αντ' αυτού την ανάγκη αντιμετώπισης του φαινομένου στη ρίζα του.

Σχετικά:

Γεροβασίλη: Κοινό μέτωπο με την Παπακώστα εναντίον ακροδεξιάς και νεοφιλελευθερισμού
Παπακώστα: Συνεργάζομαι με την κυβέρνηση, όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ
Tags:
τηλεοπτικός σταθμός, νόμος Παρασκευόπουλου, Ρουβίκωνας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK