20:10 18 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Η ολομέλεια της Βουλής

Την «πατρότητα» της τροπολογίας για τον κατώτατο μισθό διεκδικεί η ΝΔ

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Σήμερα θα εισηγηθεί η Έφη Αχτσιόγλου στη Βουλή, την τροπολογία του υπουργειου Εργασίας για την αύξηση του κατώτατου μισθού. «Δικαιωνόμαστε, πρόκειται για το νόμο 4172/2013 της ΝΔ», σχολίασε ο τομεάρχης Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης.

Την τροπολογία για την επιτάχυνση της διαδικασίας για την αύξηση του κατώτατου μισθού θα εισηγηθεί στη Βουλή σήμερα, η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα, προβλέπει εκκίνηση της διαδικασίας για την αύξηση του κατώτατου μισθού προκειμένου να ξεκινήσει μέσα στο τελευταίο δεκαημέρο του Σεπτεμβρίου του 2018 και να ολοκληρωθεί εντός του τελευταίου δεκαπενθημέρου του Ιανουαρίου του 2019.

«Η Απόλυτη Δικαίωση!!! Σήμερα θα παρεβρεθω στη Βουλη για να Υπερασπίσω και να Υπερψηφίσω την τροπολογία της κυβέρνησης για την εφαρμογή της Μεταρρύθμισης του Κατώτατου Μισθού του Νόμου μας 4172/2013», έγραψε στο twitter ο τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Γιάννης Βρούσης.

Κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2013 είχε καταγγείλει και καταψηφίσει το συγκεκριμένο νόμο και πως «εξαπατώντας τους εργαζομένους έταζε 751€».

Σχετικά:

Στη Βουλή η τροπολογία για τον κατώτατο μισθό
Αυξημένο κατώτατο μισθό, χωρίς ηλικιακές διακρίσεις, προανήγγειλε η Aχτσιόγλου
Tags:
τροπολογία, κατώτατος μισθός, Υπουργείο Εργασίας, ΝΔ, Βουλή, Γιάννης Βρούτσης, Έφη Αχτσιόγλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK