02:40 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Σε 3 - 4 μήνες θα είμαι πρόεδρος κόμματος του 12%

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Την πεποίθηση ότι σε 3-4 μήνες «θα είμαι πρόεδρος κόμματος του 12%» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παράλληλα έκανε λόγο για σχέδιο αποστασίας.

Για σχέδιο αποστασίας έκανε λόγο ο Βασίλης Λεβέντης, καταγγέλλοντας επικείμενη ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Αριστείδη Φωκά, εξέλιξη η οποία θα συρρικνώσει το μέγεθος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων σε μόλις πέντε βουλευτές.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι την προσπάθεια εξασθένησης του κόμματος έχει ενορχηστρώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επιθυμεί η επόμενη Βουλή να είναι πεντακομματική, με στόχο την αύξηση των πιθανοτήτων αυτοδυναμίας της Ν.Δ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ο επικεφαλής του κόμματος επεσήμανε ότι όσοι αποχωρούν δεν θα εκλεγούν ξανά βουλευτές, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η Ένωση Κεντρώων θα είναι και στην επόμενη Βουλή με 18 βουλευτές.

«Η "αποστασία" ενισχύει την παράταξη ειδική στη Θεσσαλονίκη» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι σε 3-4 μήνες «θα είμαι πρόεδρος κόμματος του 12%».

Σημειώνεται ότι μετά την επικείμενη ανεξαρτητοποίηση του κ. Φωκά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων αριθμεί μόλις πέντε βουλευτές, ενώ την ίδια ώρα, εκκρεμεί το ζήτημα του Γιάννη Σαρίδη, ο οποίος επίσης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Σχετικά:

Ανεξαρτητοποιείται ο Αριστείδης Φωκάς της Ένωσης Κεντρώων
Λεβέντης: Σχέδιο αποστασίας σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων
«Σχέδιο εξόντωσης» της Ένωσης Κεντρώων καταγγέλλει ο Λεβέντης
Tags:
κόμμα, Ένωση Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK