11:56 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, με στόχο τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών, καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας. Προαναγγέλλει εξώδικα και σε κυβερνητικά πρόσωπα.

Εξώδικο στον Προκόπη Παυλόπουλο για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών έως τις 3 Οκτωβρίου και να απόσχει από δηλώσεις και πράξεις υπονομευτικές της διεκδίκησης» αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο εξώδικο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου κάλεσε, επίσης, τον κ. Παυλόπουλο «να πάψει να κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό, τους επιζώντες και τις οικογένειές τους και να προβεί στην απαιτούμενη διακοίνωση του συνόλου των αξιώσεών μας».

Προανήγγειλε μάλιστα, την αποστολή αντίστοιχων εξωδίκων προς τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής, τον υπουργό Δικαιοσύνης, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Οι υπαίτιες πράξεις και παραλείψεις που υποσκάπτουν τα δικαιώματα των Ελλήνων και το μέλλον της χώρας έχουν συνέπειες. Και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Tags:
πολεμικές αποζημιώσεις, Πλεύση Ελευθερίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK