09:37 16 ΙΟΥΝΙΟY 2019
Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ

Κοινή ενημέρωση της Βουλής από Κοτζιά - Καμμένο ζητεί η ΝΔ

© Φωτογραφία : SOOC/George Vitsaras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Να ενημερώσουν άμεσα οι υπουργοί Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας τη Βουλή για μείζονος σημασίας εθνικά θέματα, όπως το Σκοπιανό και το Κυπριακό, ζητεί η ΝΔ.

Τη άμεση σύγκλιση της επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής ζητεί η ΝΔ, προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη της από τον Νίκο Κοτζιά και τον Πάνο Καμμένο για καίρια ζητήματα εξωτερικής πολιτικής όπως το Σκοπιανό και το Κυπριακό.

Οι βουλευτές της ΝΔ ζητούν από τους δυο υπουργούς να ενημερώσουν από κοινού και αναλυτικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης «για τις κυβερνητικές επιλογές τους στα εν λόγω μείζονος σημασίας εθνικά θέματα».

«Η Νέα Δημοκρατία κρίνοντας ότι οι σοβαρές γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου και οι κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει η χώρα σε καίρια ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όπως στο Σκοπιανό και στην έντονα συζητούμενη επανεκκίνηση των προσπαθειών για την επίλυση του Κυπριακού, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη διεξαγωγής μιας ουσιαστικής κοινοβουλευτικής συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σχετικά:

Ρίχνουν τους τόνους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο από τις δηλώσεις Καμμένου για plan B στο Σκοπιανό
Tags:
Κυπριακό, Σκοπιανό, Βουλή, ΝΔ, Πάνος Καμμένος, Νίκος Κοτζιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK