03:08 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διαψεύδει ο Πάνος Καμμένος το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο απολογήθηκε τηλεφωνικά στον Αλέξη Τσίπρα για το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στις ΗΠΑ. Τι απαντά η εφημερίδα.

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών το οποίο αναφέρει ότι ο Πάνος Καμμένος απολογήθηκε τηλεφωνικά στον Αλέξη Τσίπρα για την αναστάτωση που έφεραν οι δηλώσεις του από τις ΗΠΑ.

«Συνεχίζονται τα απόλυτα ψευδή δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω: Δεν έχω μιλήσει με τον πρωθυπουργό γιατί δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα, ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα, οι περίφημες βάσεις ήδη λειτουργούν», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.Συνεχίζονται τα απόλυτα ψεύδη δημοσιεύματα από γνωστά κέντρα μέσω της ΕΦΣΥΝ. Δηλώνω: 

Το επίμαχο δημοσίευμα

​Το δημοσίευμα που εξόργισε τον κ. Καμμένο αναφέρει ότι ο Αλέξης Τσίπρας τηλεφώνησε στον Πάνο Καμμένο για να του ζητήσει εξηγήσεις για τα όσα είπε στις ΗΠΑ και για τους λόγους που διαφοροποιήθηκε με την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης στο Μακεδονικό, «εκθέτοντάς τη σε μεγάλο βαθμό, την ώρα μάλιστα που προετοιμάζεται το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στη Μόσχα».

«Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε απολογητικός απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως δεν ήταν στις προθέσεις του να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως όλες οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο συζητήσεων και ότι δεν παρουσιάστηκε κάτι στους συνομιλητές του με επίσημη μορφή», γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Η απάντηση της εφημερίδας

«Αντί να λύσει κάποιο από τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε, πρόσθεσε καινούργια», αναφέρει η εφημερίδα στην απάντησή της προς τον υπουργό.

Η Εφημερίδα των Συντακτών, τονίζει ότι είναι απολύτως διασταυρωμένη η είδηση για την τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα — Καμμένου και πως όσον αφορά τα περί διοχέτευσης δημοσιευμάτων από «κέντρα», κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια.

«Οι περίφημες βάσεις λειτουργούν; Σοβαρά; και τότε τι πήγε να τάξει στους Αμερικανούς Κάτι που ήδη έχουν; Ας μην υποτιμά την νοημοσύνη μας ο κ. Καμμένος. Δεν τιμά κανένα. Και κυρίως τον ίδιο», τονίζει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Σχετικά:

Κανέλλη στο Sputnik: O κ. Καμμένος προσφέρει τη χώρα στους Αμερικανούς με φερετζέ το ΝΑΤΟ
Ξυδάκης: Ο Καμμένος κάνει ζημιά στην κυβέρνηση
Ρίχνουν τους τόνους ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ
Tags:
δημοσίευμα, Πάνος Καμμένος, Αλέξης Τσίπρας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK