01:31 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Διευκρινίσεις για τα περί επιχειρηματικής συνεργασίας με τον 46χρονο από τη Βούλα, δίνει στη δημοσιότητα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Τι αναφέρει σε γραπτή του δήλωση.

Κάθε εμπλοκή σε τυχόν παράνομες επιχειρηματικές δραστηριότητες του 46χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη Βούλα, διαψεύδει ο πρώην υπουργός, Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Σε γραπτή του ανακοίνωση, συγκεκριμένη, διευκρινίζει τα εξής: «Το φθινόπωρο του 2015 μου προτάθηκε από τον βασικό μέτοχο, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες facility management, επαγγελματική συνεργασία για τη σύσταση εταιρείας στον χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

»Συμμετείχα στην ίδρυση της εταιρείας την 14η Οκτωβρίου 2015, με αποκλειστικό καταστατικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών Facility Managment σε ξενοδοχεία και εκλέχθηκα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Αποχώρησα αμέσως από το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά την παρέλευση 15 ημερών και γι' αυτό δεν υπάρχει οποιαδήποτε συναλλαγή, που να έχει πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικών λογαριασμών και συστημάτων πληρωμής της εταιρείας με την υπογραφή μου».

Στο ίδιο πλαίσιο, σπεύδει να προσθέσει τα παρακάτω: «Ουδέποτε κατέβαλα τη μετοχική εισφορά μου και ουδέποτε υπέγραψα έγγραφο της εταιρείας. Κατόπιν τούτων λόγω της ουσιαστικής αποχώρησής μου από το πρώτο δεκαπενθήμερο και λόγω των πολλαπλών αρνήσεών μου καταβολής της εταιρικής εισφοράς στον σχηματισμό του εταιρικού κεφαλαίου, λόγω της ειλημμένης απόφασής μου να αποχωρήσω, ολοκληρώθηκε η πλήρης αποδέσμευσή μου και τυπικά τον Μάρτιο του 2016».

«Γίνεται αμέσως αντιληπτό, ότι η όποια αποσπασματική και συνεπώς αυθαίρετη αναφορά σε επαγγελματική μου συνεργασία με εταιρεία, που κάποιος εκ των μετόχων και πάντως όχι ο βασικός, προκαλεί το κοινωνικό ή οποιοδήποτε άλλο ενδιαφέρον, απορρέει από την αναγνωρισιμότητά μου από την πολιτική μου δραστηριότητα» σημειώνει, την ίδια στιγμή.

Παράλληλα, κάνοντας λόγο για «ποινικοποίηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας», παρατηρεί πως πρόκειται για ένα «κυνήγι μαγισσών εν όψει της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές διερευνούν τα κίνητρα της δολοφονίας του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, και στο κατά πόσο αυτές συνδέονται με υποθέσεις «ξεπλύματος μαύρου χρήματος».

Σχετικά:

Οι δολοφόνοι του επιχειρηματία στη Βούλα ίσως έχουν καταγραφεί από κάμερες
Ανθρωποκυνηγητό για την εν ψυχρώ εκτέλεση επιχειρηματία στη Βούλα
Πυροσβολισμοί στη Βούλα, νεκρός ένας άνδρας
Tags:
δολοφονία, επιχειρηματίας, Νέα Δημοκρατία, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Βούλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK