12:07 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Αυτή η εξεταστική δεν θα οδηγήσει σε καμία προανακριτική», «μην τους πιστεύετε είναι κοινοί απατεώνες», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για το σκέλος του πορίσματος που αφορά το Ερ. Ντυνάν.

Οργισμένη αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη για το πόρισμα της εξεταστικής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, καθώς σήμερα επιδόθηκε στα κόμματα το σκέλος του που αφορά την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν. Όπως είπε, το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ, «είναι για τα σκουπίδια, όπως όλος ο ΣΥΡΙΖΑ».

«Όπως είχα εγκαίρως προβλέψει αυτή η εξεταστική δεν θα οδηγήσει σε καμία προανακριτική», «Το λέω για να μην τους πιστεύετε είναι κοινοί απατεώνες», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στους δημοσιογράφους στο περιστύλιο της Βουλής.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, είπε ότι η πώληση του Ερρίκος Ντινάν, ήταν επιτυχημένη και γι' αυτό θα έπρεπε να λάβει και βραβείο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ειδικότερα, κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι επί των ημερών της ΝΔ, πωλήθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς έναντι 115 εκατ. ευρώ ενώ είχε χρέη 230 εκατ. ευρώ, και πως το ελληνικό δημόσιο εισέπραξε 40 εκατ. ευρώ «όσα ακριβώς του χρωστούσαν. Επιπλέον είπε ότι οι εργαζόμενοι μετά από τρία χρόνια απλήρωτοι εισέπραξαν όλα τα χρήματά τους και σβήστηκαν τα χρέη στους υπόλοιπους ιδιώτες.

«Και τώρα το ελληνικό δημόσιο προσπαθεί μέσω του Ωνασείου ιδρύματος όπως είπε ο κ. πρωθυπουργός να αγοράσει το Ερρίκος Ντινάν πίσω στο ελληνικό δημόσιο με περίπου 70 εκατ. ευρώ. Κοινώς αιτούμαι μετά από αυτή την επιτυχία που είχαμε, από τον κ. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας να μας καλέσει να μας δώσει και βραβείο για την επιτυχημένη πώληση του Ερρίκος Ντινάν».

Σχετικά:

Προανακριτική επιτροπή για Λοβέρδο και Γεωργιάδη «δείχνει» το πόρισμα για το «Ντυνάν»
Ενδιαφέρον του Δημοσίου για την απόκτηση του Ντυνάν
Πολιτική κόντρα εν αναμονή του πορίσματος της εξεταστικής για την Υγεία
Tags:
Εξεταστική Επιτροπή, Υγεία, ΝΔ, Ερρίκος Ντυνάν, Άδωνις Γεωργιάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK