14:40 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς

Ο Παππάς, ο Βορίδης και τα Χριστούγεννα: Η καυστική ανάρτηση του υπουργού στο Twitter

© Φωτογραφία : SOOC/Menelaos Myrillas
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Ως σημαντικό βήμα για τον εξορθολογισμό των σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας χαρακτηρίζει τις εξελίξεις ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. Την ίδια ώρα απαντάει στον Μάκη Βορίδη για την «κατάργηση των Χριστουγέννων».

«Τα Χριστούγεννα δεν καταργήθηκαν αλλά έγινε ένα σπουδαίο πρώτο βήμα για τον εξορθολογισμό των σχέσεων Κράτους-Εκκλησίας» γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Παράλληλα έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είχε δηλώσει ο βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης λέγοντας ότι ενεργοποιείται μια ρύθμιση της ΝΔ από το 2013.

Όπως σημειώνει, «ο Μ. Βορίδης λέει ότι καταργούμε τα Χριστούγεννα. Η ΝΔ καλωσορίζει τη συμφωνία την οποία είχε έτοιμη από το 2013. Συνεπώς, θα καταργήσουμε τα Χριστούγεννα ενεργοποιώντας μία ρύθμιση της ΝΔ από το 2013».

​Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης δήλωσε ότι σε περίπτωση που εφαρμοστούν τα περί θρησκευτικής ουδετερότητας «δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε σε δημόσιους χώρους τα Χριστούγεννα, δεν θα μπορούμε να βάζουμε καν φάτνες». Παράλληλα είχε τονίσει ότι «η εικόνα του Χριστού δεν θα υπάρχει ούτε στα σχολεία ούτε στα δικαστήρια».

Tags:
Χριστούγεννα, Ιερά Σύνοδος, Εκκλησία, Νέα Δημοκρατία, Ιερώνυμος, Αλέξης Τσίπρας, Μάκης Βορίδης, Νίκος Παππάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK