Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά

Γεννηματά: Το Πολυτεχνείο, κορυφαίο σύμβολο δημοκρατικού αγώνα

© Φωτογραφία : SOOC/George Vitsaras
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Το δικό της μήνυμα για την 45η επετείου του Πολυτεχνείου απέστειλε μέσω ανάρτησής της στα social media, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Για ένα «κορυφαίο σύμβολο δημοκρατικού αγώνα» έκανε λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, σε ανάρτησή της για το Πολυτεχνείο/

Μιλώντας για ένα παράδειγμα προς τη νέα γενιά, η κα Γεννηματά εκ μέρους της παράταξής της δήλωσε ότι δεσμεύεται να συνεχίσει τον αγώνα όσων βρέθηκαν στο Πολυτεχνείο.

«Ισονομία, ισοπολιτεία, ίσες ευκαιρίες για όλους, κοινωνικό κράτος, εκπαίδευση και σύστημα υγείας, δικαιοσύνη, δημοκρατικοί θεσμοί είναι κατακτήσεις δεκαετιών που βρίσκονται σήμερα σε οπισθοδρόμηση. Η οικονομική κρίση σίγουρα έπαιξε ρόλο σε αυτό. Όμως δεν ευθύνεται μόνο αυτή. Ο μεγαλύτερος εχθρός της Δημοκρατίας αποδείχθηκε ο λαϊκισμός. Ο λαϊκισμός δεν επέτρεψε την συνεννόηση, ο λαϊκισμός δημιούργησε ψεύτικες ελπίδες και θεωρίες συνωμοσίας, ο λαϊκισμός στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη ξαναδυνάμωσε τις δυνάμεις του φασισμού», ανέφερε ακόμη η κα Γεννηματά.

Τέλος, μίλησε για την ανάγκη για ενότητα και για μια εθνική γραμμή και δεσμεύτηκε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αγώνα για αλλαγή.

Tags:
δημοκρατία, επέτειος του Πολυτεχνείου, ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK