ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Κανείς δεν έχει ξεχάσει την καταστροφική του διακυβέρνηση

© Φωτογραφία : Menelaos Myrillas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

«Το σημερινό παραλήρημα μεγαλομανίας του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» προκαλεί τον ελληνικό λαό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού.

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η σημερινή συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά.

«Κανείς δεν έχει ξεχάσει την καταστροφική του διακυβέρνηση, που έφερε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και οδήγησε εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία και στη φτώχεια», επισημαίνεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του κόμματος.

Στη συνεντευξή του ο πρώην πρωθυπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόµενο για συγκρότηση Ειδικού ∆ικαστηρίου µε απόφαση της επόµενης Βουλής.

«Οι απειλές του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση φανερώνουν φόβο» αναφέρεται στην απάντηση του κυβερνώντος κόμματος, στην οποία υπογραμμίζεται ακόμα: «Ο κ. Σαμαράς, αφού έκανε όσα έκανε σε βάρος του ελληνικού λαού, έχει το θράσος να συκοφαντεί τη Δικαιοσύνη και να ζητάει και τα ρέστα από εκείνους που ανέλαβαν το βαρύ έργο να βγάλουν την Ελλάδα από το βούρκο που τη βύθισε. Αφού, όμως, αποφάσισε να γίνει καρικατούρα αυταρχισμού και μνημείο της πιο μαύρης αντίδρασης, του ευχόμαστε καλό δρόμο».

Tags:
ΣΥΡΙΖΑ, Αντώνης Σαμαράς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK