18:49 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

O ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «τυχοδιωκτική στάση» της ΝΔ στο θέμα των σχέσεων κράτους - Εκκλησίας, ενώ κάνει λόγο για αντιπολίτευσης που χαρακτηρίζεται από «γελοιότητα» και «ανευθυνότητα».

Σε πολύ έντονο ύφος εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη κινείται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση της ΝΔ στο θέμα της σχέσης κράτους — Εκκλησίας.

«Δεν έχει το Θεό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η μόνιμη έγνοιά του είναι πώς θα σαμποτάρει την κυβέρνηση και τη χώρα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο αρχηγός της Ν.Δ. φέρεται να ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μην προχωρήσει επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η συμφωνία, με το φοβερό επιχείρημα ότι ο ίδιος είναι χριστιανός, ενώ ο Τσίπρας άθεος! Τα ίδια είχε κάνει και με τον Ζάεφ, όπου του ζητούσε να κλείσει τη συμφωνία αργότερα, με τον ίδιο πρωθυπουργό», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «τυχοδιωκτική στάση» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πέρα από τη γελοιότητα και την ανευθυνότητα της αντιπολίτευσης Μητσοτάκη,  δεν μπορεί να καταλάβει ότι κανείς δεν πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και με τη στάση του επιβεβαιώνει κάθε μέρα πόσο λίγος είναι;», καταλήγει η ανακοίνωση.

Tags:
χριστιανός, άθεος, διαχωρισμός Κράτους Εκκλησίας, ΣΥΡΙΖΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK