22:40 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αφορμή για τη δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου στάθηκε η αποστολή της δικογραφίας για την ανάθεση του συστήματος «C4i» στη Βουλή, μετά την κατάθεση μάρτυρα στον ανακριτή της υπόθεσης.

Για κορύφωση του «παροξυσμού χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του ‘Δόγματος Πολάκη'» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Γιάννος Παπαντωνίου αναφέροντας ότι θα ασκήσει «όλες τις ένδικες δυνατότητες» για να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του.

Αφορμή στάθηκε η αποστολή της δικογραφίας για την ανάθεση του συστήματος «C4i» στη Βουλή, μετά την κατάθεση μάρτυρα στον ανακριτή της υπόθεσης, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Στην δήλωση του ο πρώην υπουργός, αμφισβητεί ειρωνευόμενος την αυτόβουλη εμφάνιση του μάρτυρα στον ανακριτή και εντάσσει την όλη υπόθεση στην «εφαρμογή του Δόγματος Πολάκη».

Αναλυτικά όπως σημειώνει στη δήλωσή του «τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο εθνικής Άμυνας μετά το 2004. Ο μάρτυρας προσήλθε "αυτοβούλως" γιατί "ξαφνικά" θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4I χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο — αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.

Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι "φτάνει πια". Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».

 

Tags:
C4i, Δικαιοσύνη, Γιάννος Παπαντωνίου
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK