22:43 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης

Πατούλης: Δεν θα είμαι κομματικός περιφερειάρχης

© Φωτογραφία : George Vitsaras / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

«Ούτε εγώ σκοπεύω, ούτε ο πρόεδρος της ΝΔ μου ζήτησε, να είμαι ένας κομματικός Περιφερειάρχης», δήλωσε ο γαλάζιος υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Να αντιμετωπιστούν τα ανοιχτά ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης με ειλικρίνεια, διάθεση για υπερβάσεις και πέρα από κομματικές ή παραταξιακές ταυτότητες, δήλωσε ότι επιθυμεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης που έχει λάβει το χρίσμα της ΝΔ σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ — ΜΠΕ.

«Με τιμά ασφαλώς η στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ. Όμως ούτε εγώ σκοπεύω, ούτε ο πρόεδρος της ΝΔ μού ζήτησε, να είμαι ένας κομματικός Περιφερειάρχης. Αυτό που και οι δύο θέλουμε, είναι να είμαι ένας αποτελεσματικός Περιφερειάρχης, προς όφελος των πολιτών της Αττικής», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Πρόσθεσε ότι τα προβλήματα των πολιτών «δεν έχουν ούτε κόμμα, ούτε χρώμα» και πως τον καθοδηγούν οι αρχές και οι αξίες του και όχι η κομματική του ταυτότητα, «την οποία ασφαλώς και δεν απαρνούμαι» και πως επιθυμεί να στείλει μήνυμα συνεργασίας και ενότητας.

«Η δική μου αυτοδιοικητική πρόταση στέλνει ένα πολύ καθαρό μήνυμα. Το μήνυμα της συνεργασίας. Το μήνυμα της ενότητας, της ειλικρίνειας και της ευθύνης. Η δική μου υποψηφιότητα δεν θα στηριχτεί στον λαϊκισμό και τα ψέματα. Δεν πάω να καταμετρήσω κομματικές δυνάμεις, ούτε να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Στη δική μου λογική όλοι είμαστε ισότιμοι και η δική μου πολιτική πρόταση αφορά την υιοθέτηση ενός νέου, περισσότερο αποτελεσματικού μοντέλου διοίκησης της Περιφέρειας. Χωρίς καλά και κακά παιδιά, χωρίς κομματικό πρόσημο και διαβατήριο, είπε ο κ. Πατούλης.

Σχετικά:

Τον Πατούλη «ρίχνει» η ΝΔ απέναντι στη Δούρου στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής
Πατούλης στο Sputnik: Ας αναλάβουν την αυτοδιοίκηση ο Σκουρλέτης και η παρέα του
Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν ξανά Σκουρλέτης - Πατούλης
Tags:
υποψήφιοι, ΝΔ, Περιφέρεια Αττικής, Γιώργος Πατούλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK