22:05 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2019
Ο Δημήτρης Στρατούλης

Στρατούλης για υπόθεση «Integrity Initiative»: Ψυχροπολεμική ψύχωση εναντίον της Ρωσίας

© Φωτογραφία : Nikos Libertas / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 20

Στο πλαίσιο μιας «ψυχροπολεμικής ψύχωσης εναντίον της Ρωσίας» που καλλιεργείται από τη Δύση, εντάσσει ο Δημήτρης Στρατούλης τις αποκαλύψεις για το πρότζεκτ «Integrity Initiative».

«Ψυχροπολεμική ψύχωση εναντίον της Ρωσίας» χαρακτηρίζει ο Δημήτρης Στρατούλης την υπόθεση με το πρότζεκτ «Integrity Initiative» που φέρεται να χρηματοδοτείται από τη βρετανική κυβέρνηση για να επεμβαίνει σε υποθέσεις ευρωπαϊκών χωρών.

«Η πρωτοβουλία αυτή της Βρετανίας έχει στόχο να εντείνει την ψυχροπολεμική ψύχωση εναντίον της Ρωσίας η οποία καλλιεργείται στη Δύση και δηλητηριάζει τη διεθνή ατμόσφαιρα βάζοντας σε κίνδυνο την παγκόσμια ειρήνη», δήλωσε ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Λαϊκής Ενότητας, μιλώντας στο Sputnik.

Αναφερθείς στον ρόλο της Ελλάδας, ο κ. Στρατούλης επισήμανε ότι «θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες μαζί με όλες τις ρεαλιστικά σκεπτόμενες δυνάμεις της Ευρώπης για να τερματιστεί η καλλιέργεια αυτού του ψυχροπολεμικού κλίματος κατά της Ρωσίας».

«Εάν θέλουμε ο κόσμος μας να αντιμετωπίσει τα σύγχρονα πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντολογικά προβλήματά του, πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγει ένα παρακμιακό συγκρουσιακό κλίμα ανάλογο με εκείνο του Μεσοπολέμου που οδήγησε στην τραγωδία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γρίβας: Η Δύση έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο έναντι της Ρωσίας, στη δίνη του κι η Ελλάδα

Όπως επισημαίνει, «μόνο σε ένα κλίμα ειρήνης, ασφάλειας, ισότιμης συνεργασίας μπορεί να διακριθούν οι πιο πρωτοπόρες χώρες, όχι σε βάρος τρίτων χωρών και πάνω σε μορφές καταπίεσης και φτώχειας αλλά ως πρώτες μέσα σε ίσους και με μία ατμόσφαιρα που βοηθά τη συνεργασία, τη συνανάπτυξη και τα αμοιβαία συμφέροντα όλων».

«Αυτή θεωρούμε ότι είναι η πιο μεγάλη πρόκληση μέσα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον πλανήτη μας», καταλήγει ο κ. Στρατούλης.

Σχετικά:

Anonymous: Μυστική υπηρεσία από το Λονδίνο για να επεμβαίνει σε υποθέσεις ευρωπαϊκών χωρών
Ο οργανισμός Integrity Initiative επιβεβαιώνει πως χάκερ διέρρευσαν έγγραφά του
Tags:
Integrity Initiative, Anonymous, Λαϊκή Ενότητα, Δημήτρης Στρατούλης, Ρωσία, Βρετανία, Ελλάδα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK