Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Ενέργεια που προσιδιάζει σε υπόκοσμο η επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη

© Φωτογραφία : Nick Paleologos / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

Το απόγευμα της Τρίτης περίπου 20 κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του υπουργού Επικρατείας.

Για «άθλια στοχοποίηση» του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη.

«Η νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο, και καμία σχέση δεν έχουν με την οποιαδήποτε πολιτική δράση. Όσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες, να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης» επισημαίνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Τρίτης, περίπου 20 κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.

Tags:
πέτρες, επίθεση, μολότοφ, ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK