02:00 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Ακόμα και ενστάσεις να έχει κάποιος με την πολιτική του Ρώσου Προέδρου μας συνδέουν πολλά με τη Ρωσία», τόνισε στο Sputnik o βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι συναντιέται ο πρωθυπουργός της Ελλάδας με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Η Ρωσία είναι μια υπερδύναμη. Πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις όπως είχαμε πάντα» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στη Μόσχα.

Μιλώντας στο Sputnik εκτίμησε ότι δεν θα βγει κάτι «φοβερό και τρομερό» από τη συνάντηση αλλά τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό, γιατί ξέρουμε όλοι ότι αφού ο Πούτιν έχει προσεγγίσει κάπως την Τουρκία, δεν έχουμε κανένα λόγο εμείς ως Ελλάδα να είμαστε αντίθετοι μαζί του καθότι είχαμε παραδοσιακά καλές σχέσεις».

«Ακόμα και ενστάσεις να έχει κάποιος με την πολιτική του Ρώσου Προέδρου, μάς συνδέουν πολλά με τη Ρωσία και είμαστε οι μόνοι που κρατήσαμε θετική στάση αναφορικά με αρκετά γεγονότα. Δεν έχουμε ταυτιστεί με την Ευρωπαϊκή Ένωση σε σχέση με τη Ρωσία. Έχουμε διαφοροποιηθεί σε αρκετά ζητήματα», επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Σχετικά:

Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα
Tags:
Ευρωπαϊκή Ένωση, ελληνορωσικές σχέσεις, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK