Ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος

ΝΔ: Επιβεβαιώνεται ότι οι δηλώσεις Ζάεφ είναι ακόμη χειρότερες, να μην κυρωθεί η συμφωνία

© Φωτογραφία : Konstantinos Tsakalidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 10

«Επιβεβαιώνεται πλέον περίτρανα, με ήχο και εικόνα, ότι οι απαράδεκτες δηλώσεις Ζάεφ είναι τελικά ακόμη χειρότερες», είπε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Κουμουτσάκος, ζητώντας από τον Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του.

Να μην προχωρήσουν στην κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών κάλεσε την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, περί διδασκαλίας της «μακεδονικής» γλώσσας στην Ελλάδα.

«Επιβεβαιώνεται πλέον περίτρανα, με ήχο και εικόνα, ότι οι απαράδεκτες δηλώσεις Ζάεφ είναι τελικά ακόμη χειρότερες. Ούτε αυτές, όμως, μας εκπλήσσουν. Γιατί απλώς είναι η φυσική συνέπεια της συμφωνίας των Πρεσπών που από την αρχή χαρακτηρίσαμε θερμοκήπιο αλυτρωτισμού και εθνικισμού.

Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός δεν μπορούν πλέον να παρακολουθούν άβουλοι. Οφείλουν, έστω και τώρα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να μην προχωρήσουν στην κύρωση της επιζήμιας αυτής συμφωνίας», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος σε δήλωσή του. 

Tags:
συμφωνία των Πρεσπών, Νέα Δημοκρατία, Αλέξης Τσίπρας, Ζόραν Ζάεφ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ΠΓΔΜ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK