Κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

ΝΔ για επεισόδια: Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης και του αρχηγού της αστυνομίας

© Φωτογραφία : Alexandros Michailidis / SOOC
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0

«Τεράστιες ευθύνες» στην κυβέρνηση και στον αρχηγό της αστυνομίας επιρρίπτει η ΝΔ για τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, αλλά και άλλες πόλεις.

«Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, αναφερόμενη στα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν με αφορμή τις συγκεντρώσεις και τις πορείες για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία», παρατηρεί η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο.

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας:

«Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση.

Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική».

Tags:
αστυνομία, επεισόδια, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK