11:30 04 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων», διαμηνύει η ΝΔ, εξαπολύοντας «πυρά» κατά του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος, όπως αναφέρει η γαλάζια παράταξη, κατέθεσε αγωγή κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου της, Κυρανάκη.

Αγωγή κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, κατέθεσε ο Κώστας Βαξεβάνης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ, στην ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει και την περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη, σε βάρος της οποίας είχε υποβληθεί επίσης μήνυση από τον Κώστα Βαξεβάνη, όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές Σεπτεμβρίου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στα «μαχαίρια» για τη μήνυση Βαξεβάνη σε Ζαχαράκη

Συγκεκριμένα, η ΝΔ προέβη στη συγκεκριμένη ανακοίνωση:

«Ο δικομανής "Κλουζώ" της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το "ευτελές" ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

Tags:
Νέα Δημοκρατία, Κώστας Βαξεβάνης, Σοφία Ζαχαράκη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK